CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Les treballadores de la Xarxa Hospitalària Santa Tecla de Tarragona convoquen una concentració el 30 de novembre contra les retallades i els acomiadaments

Dimarts, 29 novembre, 2011

Davant les noves retallades i acomiadaments que s'estan produint a la Xarxa Hospitalària Santa Tecla, els Comitès de la mateixa convoquem una Concentració davant l'Hospital Santa Tecla, situat a la Rambla Vella, el dimecres 30 de Novembre a les 14 h.

El passat 21 de Novembre van acomiadar dos companys del laboratori, un metge i una infermera. Durant la setmana es van acomiadar cinc companyes més del Banc de sang. Estan acomiadant la gent en comptagotes, fet que ens fa pensar que aquesta situació vagi derivant en un ERO encobert.

A més, fa mesos que s'ha demanat a la Direcció de la Xarxa els comptes de la mateixa. Es neguen a entregar còpia escrita de la documentació sol·licitada, fet que ens crea indefensió a l'hora de saber l'estat real de l'empresa. Tots aquests motius fan que els treballadors de la Xarxa estiguem preocupats per la inseguretat i incertesa pel que fa als nostres llocs de treball.

També volem denunciar i estem en desacord que venguin empreses de la Xarxa, com és el cas de Laboratori S.L, creades amb diners públics, i un cop venudes, aquests no es destinin a evitar reajustaments o acomiadaments.

Els treballadors i treballadores i representants dels mateixos/es no acceptarem de cap manera aquestes agressions i ens oposarem, amb tots els nostres mitjans al nostre abast, en defensa dels nostres drets i per unes condicions laborals i socials dignes i justes.

LA CRISI L'HAN DE PAGAR ELS RESPONSABLES I NO ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES

COMITÈS D'EMPRESA DE LA XARXA HOSPITALÀRIA SANTA TECLA

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció