CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’extrema dreta torna a desembarcar a Catalunya aquest 12 d’octubre amb manifestacions a Barcelona i Tarragona

Dimarts, 7 octubre, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Un any més, aprofitant aquesta data de reminiscències imperialistes del 12 d'octubre, l'extrema dreta torna a sortir al carrer, a celebrar allò que anomenen la "Hispanidad" i a cridar les seves consignes feixistes, racistes i xenòfobes, a escampar l'odi contra tot allò que tingui a veure amb ser català, immigrant, llibertari, d'esquerres o amb determinades formes de viure la sexualitat i la vida.

Un altre cop intenten desembarcar a Catalunya, amb el vist i plau de l'Administració, que permet aquestes manifestacions de gent que té conviccions totalment antidemocràtiques.


Si a Barcelona Democracia Nacional i altres grupuscles del sector més tradicional i franquista han convocat a Barcelona una concentració el diumenge 12 d'octubre a les 12 h. a Montjuic, el sector més clarament neonazi representat per Alianza Nacional ha convocat una manifestació a Tarragona el mateix dia i hora.

Per mostrar un any més l'oposició a la realització d'aquestes manifestacions i a les idees totalitàries i feixistes dels qui les organitzen, diversos col·lectius antifeixistes han convocat manifestacions a Barcelona i Tarragona. A continuació transcrivim els manifestos d'ambdues convocatòries antifeixistes:


12 d'Octubre: Res a celebrar

EL FEIXISME AVANÇA SI NO SE’L COMBAT. ARA I SEMPRE, NO PASSARAN!!!! - 12 Oct - 11h Pl. Sants, BARCELONA

Comunicat de convocatòria a la manifestació antifeixista del 12 d'octubre

Tal i com , per desgràcia, ve sent costum, el proper dia 12 d'octubre diverses agrupacions feixistes han tornat a convocar un acte a la ciutat de Barcelona . No obstant això, com van fer en anys anteriors a Iruñea i Donosti , enguany han decidit fer una convocatòria de caràcter estatal que pretén tenir major ressò mediàtic i major presència als nostres carrers. Aquests actes conten amb el beneplàcit i la complicitat de l'Ajuntament de Barcelona i del Departament d'Interior , que amb la seva permissivitat donen suport i ales a aquest tipus de col·lectius.

És per tot això que, com cada any, però amb major insistència, hem de sumar-nos a la campanya i a les convocatòries contra aquests col·lectius d'extrema dreta i neo-feixistes.

No permetem que aquests actes es realitzin impunement. Si continuem passius tolerant que els seus actes i agressions (Ruben, Carlos, Roger i molts/es altres companys i companyes) succeeixin lliurement pels nostres pobles i els nostres barris, serem còmplices del seu creixement .

Per això fem una crida de manera unitària a mostrar el rebuig rotund a l'extrema dreta i als feixistes i a denunciar la permissivitat i complicitat de moltes institucions.

MANIFESTACIÓ Diumenge dia 12 d'Octubre a les 11 h a Plça de Sants

ARA I SEMPRE, NO PASSARAN!!!

www.nodo50.org/rosadefoc/news.php

www.kaosenlared.net/noticia/12-doctubre-res-a-celebrar-1


¡¡NO VOLEM NAZIS NI A CATALUNYA NI ENLLOC!!

Amb el pretext de la celebració del 12 d’octubre, l’anomenat Día de la Hispanidad, el Social-Feixisme del partit Alianza Nacional, ple de nazis, ha convocat aquest dia una manifestació a Tarragona.

En primer lloc, denunciem la permissivitat que les institucions demostren amb aquests grups polítics, clarament xenòfobs, racistes i que, a més a més, teoritzen, criden consignes i exhibeixen els seus símbols de terror nazi. És incomprensible que aquesta gent facin constantment una vertadera apologia del terrorisme, i que segueixin actuant amb impunitat.

Sabem que actuen criminalment contra la societat, agredint i assassinant alguns dels seus ciutadans i ciutadanes, en base a aquests postulats ideològics de demència i genocidi contra la humanitat.

Aquesta és una mala i perillosa gent que avui fa burla de les fosses comunes que van omplir de cadàvers les turbes de l’exèrcit franquista i que, després de quasi 70 anys, ara almenys es comencen a reconèixer com a crims execrables.

Demanem, doncs, a les autoritats competents de Tarragona, que els prohibeixin manifestar-se a la nostra ciutat.

Animem a tota la ciutadania, adults i joves, a manifestar-hi el seu rebuig i a enviar cartes als diaris, a l’Ajuntament i a la Subdelegació del Govern.

Convoquem també una concentració de protesta el mateix dia 12 d’octubre, a Tarragona, davant l'estàtua dels despullats, a la Rambla Nova, a les 11:30h del matí. Cal que tots i totes sortim al carrer per deixar clar que no tolerem les manifestacions del nazisme!

Coordinadora de moviments socials i polítics de Tarragona

www.revoltatarragona.ppcc.cat/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció