CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’extrema dreta torna a desembarcar a Catalunya aquest 12 d’octubre amb manifestacions a Barcelona i Tarragona

Dimarts, 7 octubre, 2008

Un any més, aprofitant aquesta data de reminiscències imperialistes del 12 d'octubre, l'extrema dreta torna a sortir al carrer, a celebrar allò que anomenen la "Hispanidad" i a cridar les seves consignes feixistes, racistes i xenòfobes, a escampar l'odi contra tot allò que tingui a veure amb ser català, immigrant, llibertari, d'esquerres o amb determinades formes de viure la sexualitat i la vida.

Un altre cop intenten desembarcar a Catalunya, amb el vist i plau de l'Administració, que permet aquestes manifestacions de gent que té conviccions totalment antidemocràtiques.


Si a Barcelona Democracia Nacional i altres grupuscles del sector més tradicional i franquista han convocat a Barcelona una concentració el diumenge 12 d'octubre a les 12 h. a Montjuic, el sector més clarament neonazi representat per Alianza Nacional ha convocat una manifestació a Tarragona el mateix dia i hora.

Per mostrar un any més l'oposició a la realització d'aquestes manifestacions i a les idees totalitàries i feixistes dels qui les organitzen, diversos col·lectius antifeixistes han convocat manifestacions a Barcelona i Tarragona. A continuació transcrivim els manifestos d'ambdues convocatòries antifeixistes:


12 d'Octubre: Res a celebrar

EL FEIXISME AVANÇA SI NO SE’L COMBAT. ARA I SEMPRE, NO PASSARAN!!!! - 12 Oct - 11h Pl. Sants, BARCELONA

Comunicat de convocatòria a la manifestació antifeixista del 12 d'octubre

Tal i com , per desgràcia, ve sent costum, el proper dia 12 d'octubre diverses agrupacions feixistes han tornat a convocar un acte a la ciutat de Barcelona . No obstant això, com van fer en anys anteriors a Iruñea i Donosti , enguany han decidit fer una convocatòria de caràcter estatal que pretén tenir major ressò mediàtic i major presència als nostres carrers. Aquests actes conten amb el beneplàcit i la complicitat de l'Ajuntament de Barcelona i del Departament d'Interior , que amb la seva permissivitat donen suport i ales a aquest tipus de col·lectius.

És per tot això que, com cada any, però amb major insistència, hem de sumar-nos a la campanya i a les convocatòries contra aquests col·lectius d'extrema dreta i neo-feixistes.

No permetem que aquests actes es realitzin impunement. Si continuem passius tolerant que els seus actes i agressions (Ruben, Carlos, Roger i molts/es altres companys i companyes) succeeixin lliurement pels nostres pobles i els nostres barris, serem còmplices del seu creixement .

Per això fem una crida de manera unitària a mostrar el rebuig rotund a l'extrema dreta i als feixistes i a denunciar la permissivitat i complicitat de moltes institucions.

MANIFESTACIÓ Diumenge dia 12 d'Octubre a les 11 h a Plça de Sants

ARA I SEMPRE, NO PASSARAN!!!

www.nodo50.org/rosadefoc/news.php

www.kaosenlared.net/noticia/12-doctubre-res-a-celebrar-1


¡¡NO VOLEM NAZIS NI A CATALUNYA NI ENLLOC!!

Amb el pretext de la celebració del 12 d’octubre, l’anomenat Día de la Hispanidad, el Social-Feixisme del partit Alianza Nacional, ple de nazis, ha convocat aquest dia una manifestació a Tarragona.

En primer lloc, denunciem la permissivitat que les institucions demostren amb aquests grups polítics, clarament xenòfobs, racistes i que, a més a més, teoritzen, criden consignes i exhibeixen els seus símbols de terror nazi. És incomprensible que aquesta gent facin constantment una vertadera apologia del terrorisme, i que segueixin actuant amb impunitat.

Sabem que actuen criminalment contra la societat, agredint i assassinant alguns dels seus ciutadans i ciutadanes, en base a aquests postulats ideològics de demència i genocidi contra la humanitat.

Aquesta és una mala i perillosa gent que avui fa burla de les fosses comunes que van omplir de cadàvers les turbes de l’exèrcit franquista i que, després de quasi 70 anys, ara almenys es comencen a reconèixer com a crims execrables.

Demanem, doncs, a les autoritats competents de Tarragona, que els prohibeixin manifestar-se a la nostra ciutat.

Animem a tota la ciutadania, adults i joves, a manifestar-hi el seu rebuig i a enviar cartes als diaris, a l’Ajuntament i a la Subdelegació del Govern.

Convoquem també una concentració de protesta el mateix dia 12 d’octubre, a Tarragona, davant l'estàtua dels despullats, a la Rambla Nova, a les 11:30h del matí. Cal que tots i totes sortim al carrer per deixar clar que no tolerem les manifestacions del nazisme!

Coordinadora de moviments socials i polítics de Tarragona

www.revoltatarragona.ppcc.cat/

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció