CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’hospital Joan XXIII de Tarragona tanca 28 llits més

Dimarts, 16 agost, 2011

El març de 2011 van saltar les alarmes amb el pla de retallades proposat per la gerència del Hospital Joan XXIII de Tarragona, que van començar a aplicar-se al mes d’abril. Aquesta política de retallades ha anat incrementant sense aturador. El 9 d'agost la Secció Sindical de CGT al centre es va assabentar que la gerència de Joan XXIII havia decidit unilateralment tancar 12 llits de la 3a planta (Cirurgia) i 16 llits de la 2a planta (Urologia i Vascular) a partir del divendres dia 12 d'agost.

La Secció Sindical de la CGT valora aquest tancament de 28 llits, sumats als 50 que ja hi ha tancats, com una responsabilitat per part de la Direcció de l’hospital, avalada per la Gerència Territorial, i entenen que això suposa "ensorrar l’Hospital quasi del tot". Així també denuncien que en cap moment s’ha informat als representants dels treballadors, ni a la junta de personal, ni tampoc a la secció sindical majoritària.

Per això, van fer una crida a la concentració convocada per la junta de personal pel 10 d'agost de l’Hospital Joan XXIII, a la vegada que recorden la importància d'aquestes mobilitzacions de protesta que venen realitzant des del mes d’abril, i que ara s’haurien de continuar i radicalitzar, per no perdre la Sanitat Pública.

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció