CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’Hospital Santa Tecla de Tarragona no cobreix llocs de treball i es treballa per sota de serveis mínims

Dijous, 25 juliol, 2013

Des de la Secció Sindical de CGT a l’Hospital Santa Tecla/Llevant informem que en els darrers dies no s’estan cobrint llocs de treball (per dies personals, baixes puntuals, etc.), fet que fa que hi hagi serveis on es treballi sota mínims i suposa una càrrega addicional per a les treballadores i treballadors del centre.

Es dona la “casualitat” de que, un cop exhaurit el conveni XHUP el passat 7 de Juliol, ens trobem en període de negociacions i consultes per tal d’assolir un acord un cop finalitzat el mencionat conveni.

Des de la Secció Sindical de CGT creiem que és una acció més, dins l’estratègia de la por, ja que des de Direcció de l’empresa asseguren que no hi ha diners per cobrir-ho, i fins i tot han arribat a declarar, amenaçant, que si no assolim un acord podríem arribar a no cobrar. Sembla que, per l’empresa, les treballadores i treballadors han de ser sempre els que paguin.

Pel que fa a la negociació, està quedant retratada la mala fe de l’empresa a l’hora d’intentar assolir un acord, fet que es demostra amb la manca d’informació sol·licitada per la part social (comptes anuals de tota la Xarxa, crèdits participatius entre empreses, plans de viabilitat, etc.) A més, la proposta inicial de l’empresa és pitjor a la que les treballadores i treballadors de la XHUP ja van votar que No i suposaria una pèrdua d’un 20% a cada treballadora i treballador.

La Secció Sindical de CGT no estem d’acord ni en “la política de la por” que utilitza l’empresa, ni en que les retallades tornin a recaure en les treballadores i treballadors, més encara, com hem dit anteriorment, sense que la Direcció de l’empresa presenti documentació sol·licitada per poder prendre mesures alternatives i que no afectin al personal de l’Hospital.

Animem a les companyes i companys a no deixar-se intimidar, a plantar cara i defensar els postres drets. La lluita és llarga i dura, però l’única lluita que es perd és la que s’abandona.

Secció Sindical CGT Hospital Santa Tecla

Tarragona, 24 de Juliol de 2013