CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Llibertat anarquistes detingudes. Comunicat SP de la Federació Comarcal de la CGT al Baix Llobregat

Divendres, 30 octubre, 2015

Des de la Federació Comarcal del Baix Llobregat de la CGT, una vegada més, mostrem la nostra solidaritat amb les companyes detingudes en un altre muntatge de l'Audiència nazional en col·laboració amb les forces de repressió de Catalunya.

Així mateix mostrem el nostre rebuig i fàstic cap a aquests violents uniformats que han robat banderes, esprais de pintura, llibres i material informàtic de la forma més bèstia possible,destrossant portes i locals llibertaris, tancant els carrers amb les seves furgonetes pagades pel poble i reprimint a tot aquell qui s'interessava per tal feixistoide acció.

El Moviment Llibertari a Catalunya no farà un pas enrere ni desistirà en la seva lluita per molta por que vulguin ficar-nos. No deixarem el nostre sentiment de canvi aparcat en una cuneta ni la nostra lluita oblidada.

Estem cansats d'aquests polítics de pacotilla que demanen desobediència a l'estat mentre perden el cul a les ordres del tribunal polític espanyol, que van de víctimes quan són els botxins d'un sistema capitalista.

Qualsevol tipus de resposta a les seves polítiques antisocials és sufocada amb manipulació polític-judicial, amb repressió violenta i finalment amb segrestos d'estat.

Volen vendre a la societat que som criminals i terroristes amb la col·laboració del seu
premsa, mentre estan fent fora a ciutadans de la seves cases, mentre mor gent esperant tractaments mèdics gràcies a les seves retallades i mentre intenten limitar l'accés a l'educació al poble.

Però la societat no és tonta i cada vegada creu menys en les seves mentides. Ni ens hem rendit ni ens anem a rendir, la seva repressió ens fa més forts i ens confirmen que anem pel bon camí.

LLIBERTAT detingudes anarquistes.

L'ÚNIC TERRORISTA, L'ESTAT CAPITALISTA

Cornellà, a 29 d'octubre 2015

SP de la Federació Comarcal de la CGT a l'Baix Llobregat

Llibertat anarquistes detingudes. Comunicat SP de la Federació Comarcal de la CGT al Baix Llobregat from

http://cgtcatalunya.cat/IMG/pdf/libertad_detenidas.pdf

http://www.slideshare.net/CGTCatalunya/llibertat-anarquistes-detingudes-comunicat-sp-de-la-federaci-comarcal-de-la-cgt-al-baix-llobregat

Més informació:

- WEB CGT BAIX LLOBREGAT

- TWITTER CGT BAIX LLOBREGAT

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció