CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Llibertat immediata per a la Laura! Ja ni ha prou de repressió!

Dissabte, 28 abril, 2012
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

http://laurallibertat.wordpress.com/

Les persones i organitzacions sotasignades ens adherim al següent manifest i ens solidaritzem amb la companya Laura Gómez exigint la seva immediata posada en llibertat.

El 25 d'abril la Jutgessa del Jutjat d'Instrucció núm. 23 de Barcelona va decretar presó sense fiança per a la Secretària d'Organització de la CGT-Barcelona amb els càrrecs d'incendi i subsidiàriament de danys, coaccions, delicte de desordres públics i delicte contra els drets fonamentals.

Els i les adherents considerem que han donat resultat les pressions polí­tiques, tant al jutjat com a la fiscalia, ja que consideren que una persona sense antecedents penals, amb domicili i treball fix i amb una filla, té risc de fugida i de reincidir abans fins i tot de ser jutjada i condemnada. Aquests barems no s'apliquen als banquers, ni als polítics investigats per la fiscalia anticorrupció als quals es deixa en llibertat. Realment ens qüestionem l'anomenada independència del poder judicial pel que fa a la resta de poders dins d'un mal anomenat "estat de dret" .

Considerem que no hi ha cap motiu que justifiqui la seva detenció i menys el seu ingrés a la presó, la qual cosa suposa un clar abús de poder i una violació del dret a no ser privat de llibertat.

No calia un circ mediàtic com el muntat pels mossos d'esquadra, necessitats d'intentar donar exemple detenint i reprimint a persones i organitzacions que protesten i qüestionen el sistema sense ser canalitzades pels "agents socials autoritzats i ensinistrats" .

Nosaltres anem amb la cara descoberta, no amaguem les nostres accions, les considerem justes i sense perill per a la integritat de ningú, per tant descartem que els mossos d´esquadra hagin d'investigar molt per saber que fem o deixem de fer.

Ens preguntem quan hi haurà una fiscalia especial que investigui els banquers, els polí­tics corruptes i els empresaris que han creat una crisi que està portant a milions de persones a l'exclusió social i la misèria. Per a quan una web amb totes les fotos dels delinqüents refinats que són tractats com a senyors pels poders públics? Per a quan una web amb les fotos dels mossos que han mutilat amb boles de goma i picat a cops de porra als ciutadans? Senyor Puig aixó sí­ és violència i vosté sempre la justifica.

Considerem que aquest empresonament és una venjança per part del govern de la Generalitat i del seu cos armat. No han pogut assimilar que el dia de la Vaga General la CGT amb altres organitzaciones i col·lectius aglutinèssin a més de 15.000 persones al matí recorrent el centre de la ciutat i a la tarda a més de 50.000. El que es pretén és provocar la por entre la ciutadania, perquè no ens mobilitzem i acatem les polítiques econòmiques sense obrir boca i per a aixó necessiten crear una imatge de violents totalment prefabricada des d'alguna oficina.

Mai s'avançarà  cap a un món més just per a les treballadores i als treballadors més desfavorides, si el conjunt de la ciutadania es deixa acovardir per una minoria de persones que conformen el poder i que contra la raó solament tenen la força dels cossos armats que els obeeixen cegament.

Que no quedi cap dubte, seguirem sortint al carrer i protestant igual que van fer els nostres avis, per defensar la llibertat i una societat més justa, seguirem lluitant contra les injustí­cies, no permetrem que ens porteu a les condicions laborals i socials del segle XIX com esteu pretenent entre els banquers i els polí­tics.

http://laurallibertat.wordpress.com/

Seguiu a @laurallibertat a twitter per a totes les novetats i convocatòries


Signatures en suport de Laura i de la resta de presos per la Vaga del 29 M.

Xavi, Dani i Isma, ara també ha ingressat a presó Laura Gomez, secretària d'organització de la CGT a Barcelona.

Signa a:

http://actuable.es/peticiones/libertad-laura-g-y-todos-pres-s-del-29m

Signa'l i reenvia'l als teus contactes

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print