CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Llibertat per a Amadeu Casellas

Dimecres, 20 agost, 2008

Us adjuntem enllaços a Kaos en la red i a La Haine on us podeu descarregar models de missatges demanant la llibertat d’Amadeu Casellas, pres anarquista en vaga de fam des del passat 23 de juny.

Aquest es el comunicat que va fer dies abans d’iniciar la vaga:

Comunicat d'Amadeu Casellas, segrestat a Quatre Camins; denuncia la situació a què el tenen sotmès i anuncia vaga de gana junt amb altres presos:

M’he decidit en fer aquest comunicat el qual espero que es difongui per tots els mitjans possibles, per a que la societat en general, almenys tinguin idea del per què de les presons estan massificades i la majoria dels presos reincideixen.

En primer lloc els equips de tractament no compleixen amb les seves obligacions, en especial l’equip de tractament del mòdul III del Centre Penitenciari de Quatre Camins, Granollers (Barcelona). Aquests personatges són pitjors que els mateixos interns que ens trobem reclosos a la presó, els acuso públicament en cas de falsificar informes, els quals manen tant al Jutjat de Vigilància Penitenciària, com a la pròpia Audiència Provincial. Com tot el món sap, la falsificació d’informes és un delicte tipificat en el codi penal. Però és evident que tenen la Patent de Cors, repto a l’equip de tractament o als seus superiors, si se senten al•ludits, que em demandin i així podré presentar les proves del que estic dient, els acuso de manar informes de fa anys enrere, pel qual no compleixen amb el seu treball i pel qual no tenen els informes actualitzats.

M’acusen d’un delicte que no he comès i repeteixo que tinc les proves que són falsos, els presos ens trobem indefensos davant d’aquestes situacions, acuso l’equip de tractament de fer activitats que són un fracàs, però que justifiquen el seu sou, d’aquests fets té coneixement els comandaments, la Direcció General i la pròpia Consellera de Justícia: Montserrat Tura, pel que hauria de dimitir, tant ella, com el Secretari General: Albert Batlle que acuso de donar privilegis als presos amb certa fama o de ser uns mesquins delators. Si aquests comandaments no tenen res que amagar que deixin entrar a les presons als Drets Humans i a l’Observatori Penal de la Universitat de Barcelona, també al Síndic de Greuges, el seu representant en matèria de presons el Sr. Ignacio García Clavel, d’aquesta manera quedarà clar si el que dic a través d’aquest comunicat és cert o no.

En els pròxims dies iniciaré una vaga de gana en protesta pel que està passant sense cap tipus d’acord i fins i tot les últimes conseqüències, ja que no em mereixen cap tipus de confiança. Així doncs els faig directament responsables d’aquesta situació i les seves conseqüències.

Amadeu Casellas Ramón.
C.P. Quatre Camins a dia 13 de juny de 2008.

Web a Nodo 50:

www.nodo50.org/Amadeu-Casellas-50-dias-en-huelga.html