CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Lliurament de declaracions d’objecció fiscal a la despesa militar el 15 de juny a Tarragona

Dimecres, 12 juny, 2013

LLIURAMENT COL·LECTIU DE DECLARACIONS D’OBJECCIÓ FISCAL A TARRAGONA

La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau us convida a participar a l’acte de lliurament de declaracions d’objecció fiscal a la despesa militar que tindrà lloc aquest dissabte, 15 de juny, a les 11.30 h, a la Delegació d’Hisenda de Tarragona.

L’objecció fiscal a la despesa militar és la negació a col·laborar amb l’Estat en la preparació de les guerres i en el manteniment de l’estructura militar. L’actual crisi econòmica no ha suposat una retallada del militarisme: el 2013 manté uns pressupostos que fan que, entre el Ministeri de Defensa, el Ministeri d’Indústria, i el Ministeri d’Interior, hi hagi 16.696,13 milions d’euros destinats al manteniment de l’aparell militar.

Mentre es retalla significativament la inversió en educació, sanitat o serveis socials, el govern no només no cancel·la programes d’armament, sinó que fins i tot apareixen de nous. Fer objecció fiscal consisteix a separar una part de l’impost sobre la renda (la part que correspondria a la despesa militar), i desviar-la a un projecte social i solidari. És un acte de desobediència civil i una de les nostres formes de manifestar la nostra oposició a totes les guerres i a les estructures de poder que les perpetuen.

Animem a totes les persones a realitzar Objecció Fiscal a la despesa militar, i esperem trobar-vos a l’acte del dissabte 15 de juny.

Més informació sobre l’objecció fiscal i com fer-la: www.objecciofiscal.org

Bloc de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau:
http://tgnapau.blogspot.com.es/