CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Madrid: Joventut SENSE Futur – Manifestació el 7 d’abril

Dilluns, 4 abril, 2011

Ens neguen el dret a un treball digne, a un habitatge digne, a una pensió digna, ens neguen el dret al futur, per això, perquè ens han tret massa, nosaltres i nosaltres diem prou. La Joventut sense futur és també la Joventut sense por, i per això el 7 d'abril a les 7 de la tarda, prendrem els carrers per recuperar el nostre futur.

Des Joventut Sense Futur us cridem a participar de manera activa en la manifestació prevista a Madrid per al pròxim 7 d'abril, així com a organitzar mobilitzacions a la resta de l'Estat.

DIJOUS 7 D'ABRIL - 19H PL. ANTÓN MARTÍN, MADRID

Manifest

Joventut SENSE futur

Nosaltres, la joventut sense futur, ens dirigim a l'opinió pública per mostrar el nostre desacord amb la política de retallades socials del Govern, i la conseqüència més greu i amb major impacte en el futur que aquestes mesures representen: la joventut més preparada de la nostra història viurà pitjor que els seus pares.

L'agressió contra el col.lectiu juvenil en un escenari de crisi capitalista, amb una taxa d'atur juvenil del 40%, la més alta de la UE, es materialitza principalment en tres mesures:

* La Reforma laboral, que augmenta la temporalitat dels nostres contractes, la flexibilitat laboral i suposa la desaparició de la negociació col.lectiva, convertint-nos en treballadors precaris / es de per vida

* La Reforma del sistema de pensions, que retarda l'edat de jubilació i redueix la quantia de les nostres futures pensions i ens dificulta encara més trobar una feina digna. Tot això ens planteja un horitzó sense futur

* La mercantilització de l'educació pública, que aposta per la rendibilitat privada, i no per la formació i el coneixement. Una universitat d'elit per a una minoria i fàbrica de precaris per a una majoria, amb mesures que es concreten en una nova selectivitat que posa traves a l'accés a la universitat i en la degradació de la formació professional.

Som les i els joves a qui les elits econòmiques i les polítiques dels nostres governs ens volen convertir en la generació sense formació ni feina ni pensió digna. Aquells que, a més, no tindrem casa en la nostra vida, des que els especuladors van fer del dret a l'habitatge un negoci amb el qual enriquir-, un model de creixement econòmic que ha fracassat i ha generat aquesta crisi. Hem pres consciència que les mesures de sortida a la crisi econòmica s'han realitzat a través d'una constant socialització de les pèrdues.

Enfront de la sortida de la crisi per la dreta, nosaltres i nosaltres, la generació precària, assenyalem els culpables i reivindiquem ser escoltats.

Volem recuperar la nostra capacitat per ser actors d'un motor de canvi, combatent un país de precarietat, atur i privatització de la nostra educació. Som més conscients que la mobilització i la lluita tenen sentit, però sobretot que són necessàries. Itàlia, França, Grècia o Islàndia ens ensenyen que la mobilització és indispensable. El món àrab ens demostra que la victòria és possible.

Per això cridem a un cicle de mobilitzacions que recuperin la veu de la joventut al carrer, i ho fem extensiu a la societat civil. Nosaltres no ens fiem, sabem que això només ho solucionem sense els que van causar aquesta crisi. Instem a emprendre la mobilització col.lectiva, a reivindicar el nostre dret a dissentir, a reconstruir el nostre futur.

Els sotasignats, estudiants i membres de la comunitat educativa, joves treballadores i joves treballadors, moviments socials, professionals de la ciència, la tècnica; món de la cultura i de les arts donen suport amb la seva signatura a aquesta crida a la mobilització.

«Ens heu pres massa, ara ho volem tot»

www.juventudsinfuturo.net

www.facebook.com/event.php?eid=199099126787630

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció