CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifest de CGT de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) de l’Ajuntament de Barcelona

Dijous, 25 juny, 2015
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

MANIFEST DE CGT-ICUB

Constatem que la promesa de canvi amb una nova forma de gestionar la Ciutat encara NO s’ha fet realitat a les dependències de l'Ajuntament de Barcelona.

Patim el perill que com sempre a les persones que hi treballem a l'Ajuntament se'ns consideri part del patrimoni adquirit en unes eleccions. Així podem veure com es va conformant un govern municipal amb les mateixes gerents i alts càrrecs tècnics polítics del PSC, del Tripartit i de CIU que són impulsors i ideòlegs de les polítiques neoliberals municipals. Són també responsables directes de privatitzacions, externalitzacions i la conseqüent precarització del treball. També de respondre amb autoritarisme a les demandes socials.

Davant aquesta evidència CGT ICUB,

DEMANEM,

1. La revocació dels càrrecs gerencials responsables de l'aplicació de polítiques neoliberals que han privatitzat, bona part dels serveis i equipaments culturals de la ciutat, i han contribuït a precaritzar el treball a l’Ajuntament de Barcelona.

2. Plena transparència i democràcia directa per al control popular de la gestió i compliment d’un rigorós codi ètic de contractació i de salaris que fomenti l’economia social i solidària.

3. Participació popular i laboral amb dret de decisió als òrgans consultius i executius de l'ICUB

4. Retorn a la gestió directa de tots els equipaments culturals de titularitat municipal que han estat privatitzats i externalitzats.

5. Gestió de l’Oferta Pública i Borses de Treball amb transparència i revisió dels criteris aplicats a les borses de treball per detectar llocs estructurals i procedir a convocar l'oferta pública. Molts llocs de la borsa de l’ICUB estan infravalorats.

6. Una política de personal objectiva i definida, contemplant formació, acords de mobilitat horitzontal, reconeixement de la carrera professional, etc. Abandonament de la discrecionalitat i el sistema de confiances. També de les portes giratòries.

SECCIÓ SINDICAL CGT ICUB

Barcelona, juny 2015

Més informació:

- WEB CGT AJ. BARCELONA. SERVEIS MUNICIPALS DE CULTURA

- E-MAIL CGT ICUB: cgt_icub@bcn.cat

- TWITTER CGT AJUNTAMENT BARCELONA

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció