CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifest de Jovent Llibertari de Catalunya

Dimarts, 19 març, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

JOVENT LLIBERTARI, som un grup de joves autònom i autogestionat que té com a objectiu crear una organització juvenil llibertària que recolzi i s’estructuri al costat d’assemblees, col·lectius i ateneus llibertaris i altres moviments combatius i sindicats de base per tal de coordinar les lluites.

La nostra intenció és impulsar la creació de grups i assemblees arreu del territori per tal d’organitzar-nos, coordinar-nos i crear un teixit de grups d’afinitat. Considerem imprescindible crear, difondre i utilitzar noves maneres de lluita en tots els àmbits necessaris precisament perquè les formes de treball, dominació i opressió han canviat i s’han multiplicat.

Treballem des de l’àmbit acadèmic fins al món laboral amb l’objectiu d’arribar a totes aquelles persones que considerin que els abusos de l’Estat, els lobbies financers, les empreses i els sindicats majoritaris són un entrebanc per a la llibertat individual i col·lectiva.

Sabem que el futur està per fer i tot és possible. Cal eliminar les desigualtats existents, trencar amb el model social, polític i econòmic que les fomenta, lluitant per l’autogestió, l’educació lliure, uns mitjans de comunicació populars, un treball digne, el respecte mutu, per la llibertat i la solidaritat, per la igualtat de gènere, l’eliminació de les jerarquies, els autoritarismes, el sexisme, el racisme i la xenofòbia. Creiem que els mitjans per aconseguir-ho han de ser la denuncia pública, l’ocupació, l’acció directa, la conscienciació i l’enfrontament directe amb totes les formes d’opressió.

Funcionem de manera assembleària i lliure des de cada localitat, realitzant assemblees periòdiques per coordinar les nostres accions, campanyes i mobilitzacions.

Perquè la resposta col·lectiva no és possible o impossible. És necessària!
Som Anticapitalistes, Assembleàries, Autònomes, Solidàries i Anarquistes.

http://joventllibertari.wordpress.com/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció