CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifest de l’Assemblea pels drets sociolaborals de Rubí

Dimecres, 22 agost, 2012

Som un grup de treballadors/es, que després d'analitzar la situació de retallades i reformes a la qual està sent sotmesa la majoria de la població, entenem
que la millor eina que els queda als treballadors / es i classes populars és la mobilització permanent, la lluita pels drets i llibertats, l'autoorganització
i la vaga general.

El 29 d'agost és la constitució de l'Assemblea pels drets sociolaborals, a les 18.30 H. al local de CGT (Pl. Clavé)

El correu electrònic de l'assemblea pels drets sociolaborals és: dretssociolaborals@gmail.com

T'esperem.

salut i força.

Manifest de l'Assemblea pels drets sociolaborals de Rubí

Després de la vaga general del 29-M, les coses segueixen empitjorant encara més per a la classe treballadora i la majoria de la població. Els partits polítics i els sindicats majoritaris, només estan plantejant solucions per reflotar aquest sistema capitalista que ens està ofegant dia a dia. Hem vist en els últims anys una infinitat de reformes: laborals, del sistema públic de pensions augmentant l'edat de jubilació als 67 anys, reformes de la negociació col·lectiva per buidar de contingut, el medicamentàs, la reducció de salaris, prestacions per desocupació ... mentre, totes les organitzacions pro sistema aposten per l'euro, la Unió Europea del capital, per la lliure circulació de les finances, per les retallades i les polítiques econòmiques neoliberals imposades per l'FMI, el BCE i la UE. En definitiva, aposten per la submissió de la política a la dictadura dels mercats. Mentrestant, el principal problema per a milions de persones, l'atur, segueix sense resoldre, agreujant-se fins a fer insuportable la situació a tots/es a qui se'ls nega l'accés a un habitatge digne.

Davant això la resposta que es dóna és el rescat de la banca, amb 100.000 Milions d'euros, l'aprovació d'un ajust de 65.000 Milions d'euros, la pujada de l'IVA, i l'amenaça de noves reformes.

Aquí a Rubí, som moltes les persones que no acceptem formar part d'aquest "tinglado". Els treballadors/es exigim un treball i unes prestacions dignes, com l'edat de jubilació als 60 anys, reducció de jornada laboral de 35 hores, creació de la banca pública, cooperatives autogestionades, etc ... No obstant això les solucions que ens donen són la reducció dels nostres drets, salaris, benestar social i qualitat de vida.

En conseqüència, veiem que amb aquest sistema no hi ha futur. Volem lluitar obertament per la defensa de l'ocupació, contra els ERO, contra les privatitzacions dels serveis públics, contra les retallades en educació i sanitat, contra el repagament sanitari, contra els desnonaments, treballant colze a colze amb tots els moviments i organitzacions anticapitalistes.

Creiem necessari i obligatori la convocatòria d'una vaga general, en què conflueixin totes les lluites i tota la indignació social en una gran jornada de lluita sindical i social que signifiqui una aturada laboral, una vaga de consum i una mobilització general de tota la societat

Si vols lluitar en un front laboral i social vine el 29 d'agost a la constitució de L'ASSEMBLEA PELS DRETS SOCIOLABORALS. (18.30H LOCAL CGT, PL CLAVÉ, N º 4)

Rubí, agost 2012.

ASSEMBLEA PELS DRETS SOCIOLABORALS

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció