CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifest de suport feminista a la vaga general del 29M

Dimarts, 27 març, 2012

Hola a totes,

Un grup de dones feministes properes a la CGT hem elaborat el comunicat que teniu en document adjunt, de suport a la Vaga General del 29 de marc i per això us preguntem si voleu adherir-vos perquè consti el vostre nom i afiliació si ho creieu convenient.

També us agrairem que doneu força difusió en diaris, webs, assemblees del barri, d'universitats, comitès de vaga, etc.

Jo mateixa centralitzo la recepció d'adhesions per mail.

La intenció és donar-li continuïtat per la Vaga General mundial del 15 de maig.

Salut i força, ens veiem el 29 a la Vaga General.

Carme Àlvarez

zerabla9949(arroba)gmail.com


A LES DONES ENS SOBREN ELS MOTIUS PER FER LA VAGA GENERAL DEL 29 DE MARÇ I OBRIR EL CAMÍ CAP A UNA VAGA MUNDIAL DE DONES

Les retallades en el sector públic, les privatitzacions, els acomiadaments, la flexibilitat, la contractació precària, les retallades salarials, de cotitzacions i de pensions, ens porten a la pobresa, i aquesta té nom de DONA.

Per això cridem a totes les dones a fer aquesta Vaga General en defensa de la nostra dignitat, els nostres drets, l’autodeterminació dels nostres cossos, el dret a ser mares i a unes condicions laborals i socials per ser-ho.

Aquesta Vaga General és contra la Reforma Laboral del PP i CIU i contra el Pacte Social i per això exigim a CCOO i UGT que no la negociïn en el nostre nom, alhora que exigim a tots els sindicats  un compromís ferm en defensa dels drets laborals i socials de tota la classe treballadora, i particularment de les més vulnerables de la classe com som les dones, les i els joves i les persones migrades.

No és la primera Vaga General, però cal que no sigui l’última. Exigim continuïtat en la lluita i un full de ruta per un 1 de MAIG DE CLASSE I COMBATIU i obrir el camí cap a una Vaga General Mundial de Dones.

Exigim a tots els sindicats i agents socials que la crida de les dones pel repartiment de tot el treball i la riquesa estigui present a totes les lluites, perquè SENSE LES DONES NO HI HA REVOLUCIÓ.

Ens adherim:

Isa Garnika, afiliada a CGT Sanitat i secretària de Gènere de la CGT de Catalunya. Manuela Pérez Rodríguez, afiliada a CGT Universitat Autònoma de Barcelona. Carme Alvarez, afiliada a CGT Administració Pública- Generalitat. Núria Bazaga, afiliada a CGT Girona i secretària de la Dona de CGT Girona. Pilar Rubio de l’Hospitalet del Llobregat. La Secció Sindical de CGT a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Blanca Rivas Roigé, afiliada a CGT Garraf-Alt Penedès i secretària Jurídica de CGT Catalunya. Mireia Bordonada, afiliada a CGT Activitats Diverses. Marga Olalla, afiliada a CGT Ajuntament de Barcelona. Laia de Rubí. Pilar Plaza Arnáiz de Barcelona. Olga Alvarez del Prat de Llobregat. La Secció Sindical de la CGT a la Universitat Autònoma de Barcelona.

(Relació feta per l’ordre d’adhesió) Més adhesions a: zerabla9949@gmail.com

Attached documents