CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifest del 19J a Terrassa i Sabadell

Divendres, 20 juliol, 2012

MANIFEST VALLÈS OCCIDENTAL - 19 DE JULIOL DE 2012

NO CALLEM! NO ENS RESIGNEM! PLANTEM CARA!

El proppassat 11 de juliol varem poder veure la sessió parlamentària més vergonyosa en la poca història democràtica de l’Estat espanyol. Mai un Parlament, millor dit, una majoria parlamentària, havia mostrat unes actituds de tal menyspreu, grolleria i escarni envers al poble al qual representen.

El 13 de juliol el Consell de Ministres concretava les mesures anunciades en els RD Llei 20/2012 i 21/2012, fent palès un definitiu atac als fonaments de l’Estat de Dret i el propi sistema democràtic, que consuma un frau electoral sense precedents i d’enorme magnitud, que aboca als ciutadans a una depressió econòmica de conseqüències demolidores per a les persones i les famílies del país, desviant recursos públics a l’empresa privada, de forma perversa, com la baixada de cotitzacions, excusa per d’aquí uns mesos posar en dubte la sostenibilitat de la seguretat social.

El govern carrega altre cop contra les persones que pitjor ho estan passant: un menyspreu brutal contra els aturats i aturades que els condemna a l’exclusió social.

L’increment de l’IVA és una canonada a la línia de flotació de pensionistes, aturats i la gent amb menys ingressos del país i que posa en enormes dificultats a les petites empreses, autònoms i comerç de proximitat.

Les retencions a professionals i autònoms que passen del 15% al 21%, un sectors que ja estan fortament castigats, se’ls dóna el cop de gràcia.

Una altra brutal agressió als empleats públics amb l’eliminació de la paga extra de Nadal, un robatori que anirà a omplir el forat de Bankia i que posa en escac i mat el consum de final d’any i en el fons persegueix carregar-se el model públic de l’Estat.

Volen reduir un terç els regidors i regidores dels Ajuntaments, mesura que no busca l’estalvi, sinó reduir la pluralitat en els consistoris i debilitar la democràcia, l’autonomia municipal i els serveis a les persones, en definitiva, el gran argument del President del Govern és: «Hago lo único que se puede hacer...», una frase que busca la resignació dels ciutadans...

DONCS NO!, NO LA TENEN, NI LA TINDRAN!

NO callem i NO ens resignem que enfonsin en l’abisme de la depressió als ciutadans, a les persones, a la gent honesta i honrada que amb el seu esforç han construït aquesta societat.

NO callem i NO ens resignem a que la discrepància, amb la conseqüent increment de mobilitzacions, no solament no s'escolti sinó que es reprimeixi fins a afeblir els drets civils i les llibertats democràtiques.
Sabadell i Terrassa, 19 de juliol de 2012.

NO callem i NO ens resignem a que el govern de Catalunya, no només no defensi amb contundència les nostres llibertats i drets, sinó que sigui còmplice per compartir el model que es predica des de Madrid.

NO callem i NO ens resignem a patir l’espoli fiscal de Catalunya, mentre perdem drets amb l’excusa que no hi ha prou mitjans per mantenir-los.

NO callem i NO ens resignem a que no hi hagi altres polítiques alternatives, essència de la democràcia, començant per no pagar un deute que no és nostre, que és de les entitats financeres producte de la seva mala gestió i l’especulació.

NO callem i NO ens resignem a que liquidin els serveis públics, que retallin en educació i sanitat convertint-les en elitistes, que retallin les pensions, que s’acabi amb els autònoms i la petita empresa, que es precaritzi a treballadors i treballadores i que es criminalitzi els aturats i aturades amb acusacions de frau, mentre es permet l’amnistia als delinqüents fiscals.

Les solucions no passen per criminalitzar als col·lectius més precaris com els aturats o immigrants, ni per desacreditar el treball dels empleats i empleades públiques. Hi ha alternatives, començant per un principi fonamental: Que el deute és inassumible per la ciutadania cal fer pagar als responsables de la crisi, perseguint durament el frau fiscal, apujant els impostos als més rics, que la inversió pública faci de locomotora de l’economia, reforçant la protecció social dels que en pitjor situació es troben i potenciant els serveis públics per generar ocupació. Evidentment, aquesta alternativa no la volen els poderosos i utilitzen tots els mitjans per desacreditar-la.

Les mobilitzacions han estat continues des de fa mesos (conflictivitat laboral, oposició als desnonaments, contra les retallades en els serveis sanitaris i educatius; etc).

Aquestes darreres mesures, d’una gravetat extraordinària, ens aboquen a la convocatòria d’una vaga general si no hi ha rectificació o es sotmeten a referèndum, essent el poble directament qui decideixi, i no veiem cap intenció de fer-ho, amb la qual cosa la exigència és molt clara:

DEMANEM LA DIMISSIÓ DEL GOVERN DE L’ESTAT ESPANYOL PER FLAGRANT FRAU ELECTORAL I LA CONVOCATÒRIA IMMEDIATA D’ELECCIONS.

EL VALLÈS OCCIDENTAL ESTÀ CONTRA LES RETALLADES SOCIALS I LABORALS, CONTRA LES DESIGUALTATS QUE ESTAN CREANT!

VOLEM ALTERNATIVES!

NI CALLEM NI ENS RESIGNEM I NO PARAREM FINS A ACONSEGUIR-HO!

Terrassa i Sabadell, 19 de juliol de 2012

Entitats que donen suport a aquest manifest a Terrassa

Arte insurgente de Terrassa,
Assemblea de Terrassa per la III República,
Associació de Veïns i Veïnes de Can Boada del Pi,
Associació de Veïns i Veïnes dels Grups de Gibraltar i Lluís Companys,
Entitats que donen suport a aquest manifest a Terrassa,
Associació de Veïns i Veïnes de La Cogullada,
Associació de Veïns i Veïnes de La Mauriba,
Associació Espai Democràtic Intercultural,
Comissions Obreres,
Confederació General del Treball,
Confederació Nacional del Treball,
Esquerra Republicana de Catalunya,
Esquerra Unida i Alternativa,
Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa,
Grup de Cultura – 15 M Terrassa,
Grup d’Ensenyament – 15 M Terrassa,
Grup de Sanitat – 15 M Terrassa,
Iniciativa per Catalunya Verds,
Joventuts d’Esquerra Republicana,
Joves d’Esquerra Verda,
Joves per la Independència,
Col·lectiu Kaos en la Red,
Partit Socialista de Catalunya,
Partit Socialista Unificat de Catalunya - Viu,
Solidaritat Catalana,
Solidaritat per la Independència,
Terrassa per la Independència,
Terrassa Respon,
Unió General de Treballadors,
i altres...

http://blocsocialdeterrassa.blogspot.com.es/2012/07/manifest-valles-occidental-19-de-juliol.html#more