CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifest del sindicalisme alternatiu europeu per la vaga general #14N: No paguem la seva crisi !

Dilluns, 12 novembre, 2012

NO PAGUEM LA SEVA CRISI!

El dimecres 14 de Novembre de 2012, vagues generals interprofessionals tindran lloc a Grècia, Portugal, Espanya, Itàlia, Xipre i Malta. A França i Bèlgica hi haurà vagues sectorials. S'han convocat manifestacions en tots els països inclosis Eslovènia i República Txeca.

Aquesta iniciativa és important i marca una nova etapa en la construcció d'una unitat d'acció i de forces per a oposar-se permanentment a les polítiques d'austeritat que els governs i la patronal estan imposant als treballadors i treballadores amb l'única finalitat de garantir els beneficis d'una petita minoria.

La crisi no és un fenomen sobrenatural; és simplement l'estat actual del sistema capitalista per a mantenir els seus grans marges de beneficis, per a continuar enriquint-se accionistes i banquers necessiten atacar amb gran força els drets socials aconseguits després de molts anys de lluites socials. No hem de permetre'ho!

Les institucions europees, els tractats europeus no ens protegeixen, al contrari, han estat creats per a sostenir a qui ens exploten. Atur, precarietat, pobresa, flexibilitat, racisme,.. és el futur que proposen qui ens governen.

Al contrari, nosaltres volem construir un altre futur basat en la satisfacció de les necessitats de tots i totes i que és possible amb una redistribució diferent de la riquesa que nosaltres produïm en el món.

Les vagues i manifestacions que tindran lloc el 14 de Novembre són una etapa. Els SINDICATS ALTERNATIUS I DE BASE treballem en l'organització d'una vaga europea des de fa temps; hem organitzat ja moviments i mobilitzacions internacionals en diferents sectors professionals; una acció interprofessional és necessària. Per això participem en l'acció europea de vagues i manifestacions del 14 de Novembre.

Confederació General del Treball CGT - Estat espanyol

Confederación Intersindical - Estat espanyol

Intersindical Alternativa de Catalunya IAC - Catalunya

Confederació Sindical Solidaridad Obrera - Estat espanyol

Unione Sindicale Italiana USI - Itàlia

Confederazione Italiana di Base UNICOBAS – Itàlia

Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση, ESE - Grècia

Fédération SUD Vaud - Suisse

Union syndicale Solidaires – França

Confédération Nationale du Travail CNT – França

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció