CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifest dels Bombers de Barcelona

Dilluns, 1 desembre, 2008

Demanen un Cos de Bombers digne per la ciutat de Barcelona. Les principals queixes rauen en la manca d'inversions per material, manteniment de les dependències i vehicles (cascos amb la vida útil caducada, locals en estat lamentable, vehicles de més de 17 anys d'antiguitat,...) L'altre qüestió que genera les protestes és el preu reduït que cobren en concepte de perillositat i d'hores extres, que no està equiparat al dels Bombers de la Generalitat.


MANIFEST DELS BOMBERS DE BARCELONA

Benvolguts/des ciutadans/es:

Els Bombers de Barcelona

Manifestem

Que ens trobem en una situació de precarietat laboral que alhora afecta a la seguretat de tot ciutadà/ana.

Que els Bombers de Barcelona sempre hem servit la ciutadania amb il·lusió, altruisme i la satisfacció de poder ajudar a les persones.

Rebutgem

La política restrictiva de l'Ajuntament de Barcelona, el qual ha descuidat i abandonat el seu cos de bombers fins a situar-lo a la cua d'Espanya pel que fa a condicions laborals.

La política repressiva que l'Ajuntament de Barcelona està duent a terme contra els Bombers de Barcelona, amb sancions i seguiments policials que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió.

Reivindiquem

Inversions per tal d'evitar el deteriorament i millorar les instal·lacions, els vehicles, els equips i les eines indispensables per tal de poder oferir un servei segur i de qualitat a la ciutat.

El cos de bombers que la ciutat es mereix.

Equiparació amb les condicions laborals dels Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Exigim als nostres representants i poders públics

Que portin a terme les mesures executives i legislatives necessàries per a posar en pràctica les reivindicacions exposades anteriorment.

I convidem a la ciutadania a que amb la seva signatura faci seu aquest manifest.

La Coordinadora de Conveni

CGT, CCOO, ASI, UGT, PBB

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció