CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació: 20J Aturem les retallades

Dissabte, 16 juliol, 2011

Cartell mani 20 juliol

El 20 de Juliol continuarà el debat i tràmit de les retallades al Parlament, desde la Trobada de Barris i Pobles, i en coordinació amb diferents sectors en lluita (sanitat, educació,..) s’ha decidit sortir a lluitar al carrer.

De moment sabem què farem el dia 20:

- Accions
 descentralitzades als 
barris 
 i 
municipis
, al 
matí
,
 possibilitat 
de
 coordinació
 entre 
aquestes.

Mobilitzacions dia 20 pel matí i tarda (fins l’hora de la mani):

- Nou Barris: El dia 19 fan una assemblea general i aturen un desnonament a Ciutat Meridiana. El dia 20 fan una cassolada i s’afegeixen a la manifestació unitària.

- Gràcia: El dia 19 a les 18 hores es concentren a la Plaça de la Vila i fan acció davant JCIU. El dia 20 sobre les 18hores van des de l’Hospital de l’Esperança fins la manifestació unitària.

- Sant Andreu: No tenen convocatòria pròpia de mobilització pel dia 20. S’ajuntaran amb algun altre barri.

- Gòtic: El dia 20 a les 11 del matí faran accions a l’Hospital del Mar. Se’ls uniran Barcelona i Guinardó.

- Les Corts: No han definit res. El dia 20 al matí s’ajuntaran amb alguna altra convocatòria.

- Guinardó: Diumenge parlaran alguna cosa relacionada amb la Sanitat. Estan fent difusió.

- Viladecans: El dia 19 aniran a Cornellà. El dia 20 aniran a l’Hospitalet.

- Eixample Dreta: El dia 20 faran un acte/performance per la Sagrada Família. Tall de carrers.

- Poble Nou: El dia 18 a les 20 hores faran un Cercavila i a les 20:30 faran assemblea i encartellada. El dia 20 faran accions als Bancs de Poble Nou i als CAPS del barri. També es volen unir amb altres barris per fer alguna cosa relacionada amb sanitat.

- Raval: Volen fer alguna cosa relacionada amb el districte i juntar-se amb altres barris. També volen fer alguna cosa al CAP de Drassanes, que solen fer les seves cassolades els dimecres a les 14 hores.

- Casc Antic: El dilluns acabaran d’organitzar coses i faran encartellada al barri. El dia 20 estaran al CAP de Rec Comtal entre 13hores i 15 hores fent un taller de pancartes, fent un picnic al carrer i reivindicant contra les retallades. De 15hores a 17 hores faran un cercavila, passant a les 16 hores per l’escola Cervantes. A les 17 hores volen tallar la Via Laietana davant de CCOO i exigir la Vaga General. Demanen a la gent del Gòtic, Raval i Barceloneta que se’ls uneixin per tallar la Via Laietana i després anar tots plegats a la manifestació unitària.

- Hospitalet: El dia 19 van a Cornellà. El dia 20 es troben a Pubilla Cases i comencen un cercavila que passarà per llocs simbòlics d’educació, sanitat i l’ajuntament. A les 13 hores faran una donació de sang simbòlica davant l’Hospital de Bellvitge. Faran un dinar popular del Baix Llobregat davant l’hospital. Després aniran cap a la manifestació unitària a pl. Catalunya.

- Sants: Dimecres dia 20 a les 13h ens afegim a l’acció que organitzen les treballadores de l’ Hospital Bellvitge conjuntament a l’assemblea de l’Hospitalet i la Coordinadora del Baix Llobregat. Desprès tronem a casa descansem i anem cap a la manifestació (17:30 al CAP de Numància , C/Numància 23).

- Barceloneta: El dia 20 faran alguna cosa a les 12 hores a l’Hospital del Mar. S’ha de decidir encara com i amb quins barris.

- Floresta: El dia 20 des del matí penjaran cartells als ferrocarrils convocant a la manifestació unitària. Potser es coordinen amb els pobles del Vallès.

- Esquerra de l’Eixample: Es reuneixen dilluns i volen parlar amb altres barris per fer coses conjuntes.

- Poble Sec: Han quedat el dia 20 a les 12:30 a la plaça del Sortidor i faran un cercavila passant pels CAPs i assenyalant els bancs fins al Paral·lel. Proposen a Sant Antoni i Esquerra de l’Eixample trobar-se al CAP de Manso a les 14 hores i tallar el Paral·lel.

- Cornellá: Han quedat el dia 19 a les 18.30 per fer una mani a la plaza Catalunya de Cornellà.

- Manifestació
 a 
la 
tarda: 19h Plaça Catalunya.

La marxa començarà a Plaça Catalunya a les 19h passant per la Borsa de Barcelona, l’edifici de Foment i acabarà al Parlament de Catalunya

- Assemblea 
multitudinària: 
en acabar la manifestació davant el Parlament es realitzarà una assemblea general contra les retallades i per debatre futures mobilitzacions per a l’endemà, 21 de juliol, dia en que s’aprovaran les retallades.

Acampada de Barcelona


Aturem les Retallades! signa aqui!

Els milers d’Indignades i Indignats d’arreu del territori no tolerarem que el Govern i la patronal destrueixin els serveis de salut universals i públics sota la falsa excusa que aquesta és la sortida a la crisi. A la degradació que s’està produint en la sanitat se li afegeixen els atacs contra l’ensenyament públic, gratuït i universal i, entre d’altres, contra els serveis socials. La salut, l’educació i el benestar social no són negocis! Són drets bàsics que han de ser defensats per la comunitat sanitària i educativa, així com per les usuàries i usuaris, que som totes i tots!

Els polítics menteixen quan diuen que les retallades són inevitables. ¿Per què hem de suportar aquesta situació si tan sols amb el 17,39% del benefici que han obtingut les empreses de l’Ibex-35 n'hi hauria prou per revertir l'impacte negatiu de les retallades socials aplicades al 2010 i 2011? Nosaltres no som responsables d'aquesta crisi, i no estem disposades a pagar-ne els seus costos, menys encara, quan aquells que l'han ocasionat són els principals beneficiaris d'aquestes mesures antisocials.

Per què no, en comptes de retallar en drets socials, s’augmenten els impostos dels rics i de les empreses? Per què no gravar les transaccions financeres i, particularment, les que tenen com a únic objectiu l’especulació?

Per què no invertir en aquests moments de crisi en el sector públic per crear llocs de treball sostenibles i adreçar les creixents necessitats i demandes de la població?

Des del moviment dels Indignats i les Indignades a Catalunya fem una crida a continuar la protesta contra les retallades i els pressupostos que el liberalisme salvatge amb la connivència dels polítics ens imposen. Us convidem a reflectir aquí el vostre rebuig i fer circular aquesta iniciativa entre tots els vostres contactes: família, veïnes, amics, companyes de feina, coneguts, etc per a demostrar que aquestes retallades són antidemocràtiques i inadmissibles. També us convidem a unir-vos amb nosaltres en la nostra protesta al carrer per seguir construint propostes i alternatives a això que “li diuen democràcia però no és!”.