CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

MANIFESTACIÓ a Ascó el proper 7 de novembre a les 11’00h. NO AL CEMENTIRI NUCLEAR!

Dijous, 28 octubre, 2010

Cartell 7 novembre

Estem en un moment crucial en la lluita contra el cementiri nuclear que el govern de l'Estat espanyol vol instal·lar.

Ascó continua sent el candidat predilecte del govern espanyol, i ara tot fa preveure que s'està esperant el pas de les eleccions al Parlament de Catalunya i la configuració d'un nou govern, per tal de decantar-se definitivament per aquesta opció.

És per això que la CANC hem contactat amb els partits polítics per copsar quin és el seu plantejament sobre aquesta qüestió durant la propera legislatura. Fins a dia d'avui han signat un compromís amb la CANC en contra del cementiri nuclear els següents partits: ERC, ICV-EUiA, Reagrupament i Solidaritat. No han volgut signar aquest document ni fer cap declaració pública en contra del cementiri durant la propera legislatura ni CiU ni el PSC, malgrat aquests dos partits durant l'actual legislatura van donar suport a una resolució del Parlament en contra d'ubicar-lo en qualsevol municipi de Catalunya.

Fins ara, la força dels 148 ajuntaments, 12 consells comarcals, 2 diputacions, i la mateixa resolució del Parlament, que s'han mostrat contraris al cementiri, juntament amb totes les accions que s'han desenvolupat des de la CANC, han aconseguit frenar aquesta instal·lació. Ara però, aquest silenci còmplice de CiU i PSC està alimentant l'estratègia del govern espanyol de decidir desprès de les eleccions del 28 de novembre.

Per tal de demostrar al govern espanyol el rebuig que aquí genera la possibilitat d'instal·lar un cementiri nuclear a Ascó, i també per pressionar a CiU i PSC per a que siguin conseqüents i també s'oposin al cementiri durant la propera legislatura, que la CANC ha convocat una MANIFESTACIÓ a Ascó el proper 7 de novembre a les 11'00h.

Esperem la vostra assistència i us agrairem que en feu difusió. (adjuntem cartell)

NO AL CEMENTIRI NUCLEAR!

CANC (Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya)

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció