CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació a Barcelona el 22 de maig i vaga parcial contra un nou ERO o rebaixes salarials i de drets a Hewlett-Packard

Dilluns, 20 maig, 2013

Els treballadors i treballadores de HP, en lluita des de fa 3 anys (veure informació a http://cgtinformatica.org/?q=la-lucha-de-los-trabajadores-de-hp ), seran sotmesos a un nou xantatge depredador per part de l'empresa.

Dijous que ve 23 de maig s'ha citat a tots els sindicats per a obrir un possible ERO o rebaixa salarial i de condicions.

Dóna suport les lluites dels treballadors de HP. Et necessiten:

El dimecres 22 de maig, a Barcelona, a les 13:15h. Manifestació des de Pla de Palau fins al Parlament de Catalunya.

Coordinadora d'Informàtica de la CGT

http://cgtinformatica.org/content/apoya-las-manis-de-trabajadores-de-hp-en-lucha-21m-zaragoza-22m-barcelona


Dimecres 22 de Maig: Manifestació i vaga parcial dels treballadors d'HP

Manifestació, a les 13:15 de Pla de Palau fins al Parlament de Catalunya on els líders dels partits polítics ICV-EUiA, ERC i CUP hi donaran el seu recolzament.

En el marc de mitja jornada de vaga, diversos autocars portaran treballadors d'HP a Pla de Palau des d'on es farà una manifestació fins al Parlament de Catalunya, on serán rebuts pels líders de ICV-EUiA, ERC i CUP. Al dia següent els sindicats són cridats per l'empresa per a iniciar un posible ERO o retallada salarial.

En el que portem de 2013, HP ha acomiadat improcedentment més de 60 treballadors. S’ha negat a pactar amb la representació sindical un acord d’Ocupació com el que la multinacional té vigent a altres països europeus. El diàleg és inexistent. El passat divendres, l'empresa anuncia a la representació sindical l'intenció d'obrir un procès de reestructuració el proper 23 de Maig.

Per tot això, convocada per tots els sindicats presents a l'empresa (CGT, CCOO i UGT), es farà una manifestació de treballadors amb inici a Pla de Palau a les 13:15 fins al Parlament de Catalunya on els líders dels partits polítics ICV-EUiA, ERC i CUP hi donaran el seu recolzament.

Tenint en compte les facilitats que proporciona la reforma laboral per eliminar drets i salaris, la Secció Sindical de la CGT a HP creu que la resposta de la plantilla haurà d'estar a l'alçada de l'acció empresarial en forma de vaga indefinida per a poder-hi fer front amb mínimes garanties.

Jordi Saladie, President C.E. CGT–HP, 653 610 700
Oscar Murciano, CGT-HP, 658 598 149