CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació a Barcelona el 26 de febrer per l’absolució del Jona, davant el judici previst pel dia 1 de març

Dimecres, 23 febrer, 2011

cartell jona

El Jona és un jove veí del barri de Sagrada Família de Barcelona que està pendent d'una petició de 8 anys de presó després d'haver-se manifestat contra l'especulació urbanística a Ciutat Vella. Més de 4 anys i mig desprès de la seva detenció, el cas del Jona ja té data de judici: l’1 de març d’aquest any. Acaben així gairebé cinc anys d’espera i d’incertesa, que han estat tant pel Jona com per les seves companyes i amigues com una condemna prèvia, sense més possibilitat de defensa que la de sumar esforços al carrer per demanar la seva absolució.

Han estat molts i moltes les solidàries que, al llarg d’aquests anys, han mostrat el recolzament a la campanya, ja sigui a través de les autoinculpacions, adquirint la banderola del cas, contribuint a difondre la causa o organitzant xerrades i actes als pobles i viles. Cal però que aquesta solidaritat es noti més que mai, ja que cal fer l'empenta final en la lluita per l'absolució del Jona i de la resta d'encausades del Forat de la Vergonya.

Participa en les mobilitzacions!

* 26 de febrer: Acte polític a les 12 hores al Casal de Joves "La Fontana" i Manifestació a les 17 hores a l'Arc de Triomf de Barcelona.

* 1 de març: Concentració a les 12 hores a Ciutat de la Justícia.

8 anys de presó? Ni parlar-ne! Absolució Jona!

Més informació sobre al cas del Jona i la campanya de suport a:

www.absoluciojona.org/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció