CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació a l’Afganistan contra les tropes espanyoles després d’una baralla entre militars

Dimecres, 25 agost, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Unes 2.000 persones s'estan manifestant contra les tropes espanyoles a la província de Badghis (nord-oest de l'Afganistan), després d'una discussió i posterior tiroteig entre militars afganesos i espanyols, segons va informar el portaveu del governador provincial la premsa espanyola.

Després dels incidents, en els quals han mort dos Guàrdies Civils espanyols, uns 2.000 afganesos han sortit per manifestar-se contra les tropes espanyoles a Badghis i s'han desplaçat fins als voltants de la base. Segons veïns, van arribar fins i tot a calar foc a part de les instal·lacions.

Els manifestants han incendiat habitatges, trencat les finestres de l'oficina del governador i llançat proclames contra les tropes.

Les botigues i oficines de Qala-i-Naw han tancat les seves portes.

Un portaveu de la Força Internacional d'Assistència a la Seguretat (ISAF) va confirmar a l'agència Efe a Kabul que l'organització té notícies sobre un "esdeveniment" i una "manifestació" a Badghis, encara que va dir esperar encara detalls.

Un dels manifestants assegura que s'han produït víctimes entre els concentrats.

"Encara estem reunint informació. Segons les notícies inicials, hi ha una manifestació a Badghis, després d'un incident entre instructors i reclutes. Però les dades encara podrien canviar", va agregar el portaveu.

>>>> Article extret de Kaosenlared.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció