CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació a Sabadell contra l’atur i la llei de pensions el 5 d’octubre a la Plaça Creu Alta, a les 17h.

Dimarts, 1 octubre, 2013

Cartell mani Sabadell

Manifestació convocada per la Coordinadora sindical: CGT, CNT i CO.BAS

Dissabte 5 d'octubre. Pl.Creu Alta, a les 17h.

Jornada laboral de 35 hores setmanals, sense reducció salarial.

Oposició frontal a tot acomiadament i ERO:

- No a la negocació d'acomiadaments i al pacte social a què ens ha portat el sindicalisme groc (CCOO i UGT), no són sindicats, sinó gestories de treball que viuen de les grans subvencions estatals i que s'enduen beneficis dels ERO que firmen (veure cas dels ERO fraudulents d'Andalusia) i que a més s'enriqueixen d'altres negocis com d' empreses asseguradores de pensions o agències de viatge.

- Reforçament dels sindicats i organitzacions combatives oposades al pacte social per tal de fer front als acomiadaments, ERO, reformes a la baixa, i a la precarització laboral. Les millores aconseguides per la classe treballadora, s'han aconseguit mijançant la mobilització i la lluita directa contra el capital.

Autogestió:

- Davant el tancament i fugida d'empreses a l'estranger per augmentar els beneficis, control obrer de tota empresa econòmicament viable que pretengui tancar.

Defensa dels serveis públics i les pensions:

- No al tancament de CAP'S ni a l' externalització del serveis hospitalaris.

- No a la pujada dels preus del transport públic.

- No a l'elitizació de l'ensenyament, no a les pujades de les taxes universitàries, llibres de text gratuïts.

- Oposició a la contrareforma de les pensions. Preténen reduïr les pensions en funció de l'esperança de vida, una pèrdua estimada d'un 5% cada 10 anys, les pensions ja no s'ajustaran a l'IPC, fet que suposarà que cada augment del cost de la vida repercuteixi en un deteriorametn de les nostres pensions.

- Per tal de finançar aquests serveis públics: fi del rescat milionari de la banca; que bancs i caixes paguin un impost extra i proporcional als moviments en cada estat on actuen per tal de finançar assegurances d'atur, pensions i polítiques socials; augment dels impostos sobre les grans fortunes; reducció dels càrrecs i sous polítics, eliminació de les ajudes a les diferents confessions religioses, eliminació de les subvencions milionàries a sindicats i partits; reducció del pressupost militar i eliminació de les missions militars a l'estranger, així com la oposició a l'augment dels recursos destinats a cossos com la BRIMO dels Mossos d'Esquadra.

Trenquem amb la UE i la troika:

- Trenquem amb les retallades imposades per la Comissió Europea, el Banc Central Europeu (BCE) i el FMI. Per tal de recuperar la sobirania política i econòmica cal trencar amb una U.E construïda desde dalt per la banca i les grans potències capitalistes.

http://cgt-sabadell.blogspot.com.es/2013/09/manifestacio-sabadell-contra-latur-i.html

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció