CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació a Tarragona el 23F contra el cop d’estat financer

Dimarts, 19 febrer, 2013

Cartell 23F Tarragona

17:00h S' iniciaran marxes des de Camp Clar i Sant Pere i Sant Pau.

18:00h Començarà la manifestació a la Rambla Vella.

18:30h Imperial Tarraco, ens trobarem amb les marxes i ens dirigirem cap a Joan XXIII.

23F: CONTRA EL COP D'ESTAT DELS MERCATS FINANCERS
Perquè ens sobren els motius...

Destrossen els drets laborals: no para d'augmentar l'atur, es precaritzen els salaris i les condicions laborals cada cop més, ens deixen una joventut sense futur...

Mentrestant el gros de la població empobrim cada dia que passa, patim per una crisi econòmica, que no hem provocat nosaltres sinó la corrupció i l'especulació incontrolada del capitalisme.

Els banquers i les grans empreses dominen els estats. Els polítics defensen els seus interessos, també hi participen, i es protegeixen entre ells, prioritzant els seus negocis.

El PSOE i PP van canviar la, fins llavors intocable, Constitució Espanyola, per assegurar que amb els diners públics es pagaria el deute que els bancs espanyols tenen amb els bancs americans i europeus, sacrificant les nostres pensions, ajudes a la dependència, etc...

I els mateixos bancs rescatats fan fora a la gent de casa seva, quan no poden assumir un deute del qual ells, els bancs, en són els principals culpables.

Cada cop retallen més en Sanitat, Educació, Serveis Socials... i tot el que tingui a veure amb el nostre benestar. No s'aturaran fins privatitzar-ho tot.
La justícia és dura amb nosaltres, que som els de baix, els que sempre treballen, però permissiva i favorable amb els principals culpables de la gran estafa que estem patint.

No tinguem por; si no lluitem avui demà ho tindrem molt més negre. Estan enfonsant el país sencer sense miraments, per sortir-ne beneficiats i amb les butxaques plenes.

El proper 23 de febrer ens manifestarem a Tarragona, mostrant el nostre rebuig a la seva estratègia de tornar-nos esclaus i haver de donar-los les gràcies... NO!! FINS AQUÍ HEM ARRIBAT!! Nosaltres farem força per poder fer justícia.

DEFENSEM ELS NOSTRES DRETS, LA VIDA I LA NOSTRA DIGNITAT! FOTEM-LOS FORA!!

Perquè individualment no podem aturar-lo... però tots plegats sí!

Plataforma Ciutadana per a la Defensa dels Drets Públics

https://www.facebook.com/events/450319145035324/?ref=3

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció