CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació a Tarragona el 25 d’abril, contra la LOMCE, la LEC i les retallades, en el marc de la setmana de lluita en defensa de l’edució pública

Dimarts, 23 abril, 2013

manifestacio_25A_Tarragona.png

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) impulsa una setmana de lluita per a l’Educació Pública de Catalunya del 22 al 28 d’abril contra la LOMCE, la LEC i les RETALLADES

El 23 d’abril, dia de Sant Jordi reivindicatiu als centres i al carrer. Porteu samarretes grogues.

El 25 d’abril, promoure tancades en centres, espais públics,... organitzant debats, actes diversos... per localitats i amb amplia difusió i ressò mediàtic.

El 28 d’abril. Diumenge. Manifestació a Barcelona, 11,30h (Pg de Gràcia – c/Aragó). Convoquen: ANPE, CGT, CCOO, CSIF, SE, SEPC, UGT, USTEC·STEs

- Al Camp també s'organitzen activitats i mobilitzacions:

Manifestació a Tarragona el 25 d'abril

El dijous 25 d'abril s'ha convocat una manifestació a Tarragona amb sortida a les 19h des de la Plaça Imperial Tarraco.

Davant de la profunda agressió que estan sofrint els serveis públics i, en particular l’ensenyament, des de la comunitat educativa convoquem una setmana de lluita del 22 al 28 d’abril per aturar aquestes polítiques, el resultat de les quals es una merma en la qualitat de l’educació pública que agreuja cada cop més les diferències socials entre rics i pobres.

Ens oposem a la privatització de l’educació, al tancament de centres públics i a la precarització de la gent que hi treballa a l’ensenyament. Volem que es cobreixin les baixes de professorat des del primer dia, que les aules no estiguin massificades i que es retiri l’augment de taxes a la FP i a la Universitat, que són traves per accedir a la formació a les filles i fills del poble.

També volem que els centres educatius públics no imitin els models de gestió privada piramidal. Per un ensenyament de qualitat ens cal recuperar la gestió democràtica dels centres educatius on els claustres i els consells escolars siguin verdaders òrgans de govern .

Es per això que fem una crida a la comunitat educativa ( alumnes, mares i pares, professorat i personal laboral dels centres educatius…) i a la ciutadania en general a participar a la MANIFESTACIÓ UNITÀRIA PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT EL DIA 25 D’ABRIL A TARRAGONA ( 19H DES DE LA PLAÇA IMP. TÀRRACO FINS A LA PL. DE L’AJUNTAMENT )

Mobilitzem-nos en defensa de l'educació pública de qualitat.

Que no t’enganyin: no són retallades, són privatitzacions.

Convoquen: Assemblea Interzones i PUDUP

Treure les classes al carrer el 25 d'abril

Per altra banda el dijous 25 d’abril la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP) de la URV vol treure les classes al carrer per mostrar el malestar per la destrucció de la universitat pública. Contra l’augment de taxes, els acomiadaments i les retallades, per una universitat pública i de qualitat, cal aturar la seva privatització.