CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació a Tarragona el 29 de febrer: Defensem els drets socials i laborals, sortim al carrer!

Dissabte, 25 febrer, 2012

cartell 29 blanc i negre

JA N’HI HA PROU!

LES RETALLADES NO FUNCIONEN!

Manifestació a Tarragona, dimecres 29 febrer a les 19:00h. a la Plaça Imperial Tarraco

Les polítiques d’austeritat que estan imposant els polítics i els poders financers no funcionen i ens estan portant a la ruïna.

Retallar els serveis públics i reduir els salaris i els drets social i laborals de la població està generant més atur, més precarietat i més indefensió dels sectors més febles de la societat.

El camí de les retallades és la via més segura per aprofundir una crisi que està resultant beneficiosa per uns pocs.

- Tenim quatre-cents mil aturats i aturades més que fa un any. I el 80% de la població assalariada veu disminuir la seva capacitat adquisitiva. En el mateix any de recessió, les deu principals fortunes del país han elevat el seu patrimoni un 27%.

- Mentre la banca es converteix en la principal empresa immobiliària del país 60000 famílies es queden sense casa.

- Es tanquen plantes i serveis d’hospitals públics amb la intenció de fer pujar les assegurances a mútues privades. Es des inverteix en l’ensenyament públic mentre es mantenen les subvencions a les escoles privades d’elit i es projecten universitats privades.

Els polítics ens enganyen quan diuen que hem de retallar salaris i reduir la despesa pública per sortir de la crisi del deute. En realitat volen salvar la banca a costa d’enfonsar a la població i imposar la privatització del que queda d’espai públic.

La realitat de les polítiques d’ajust la veiem a Grècia i la veurem en més països. El dia 29 manifestacions convocades per organitzacions cíviques, socials i sindicals d’arreu d’Europa sortiran al carrer contra aquestes polítiques.

CONTRA LES RETALLADES SOCIALS I LABORALS

MOBILITZEM-NOS !

HI HA ALTERNATIVES, I NO SÓN LES QUE ENS PROPOSEN

Plataforma Ciutadana per a la Defensa dels Serveis Públics i Assemblea 15M Tarragona

www.facebook.com/events/311532152229027/

Attached documents