CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació a Vic per la vaga general del 29-S

Diumenge, 26 setembre, 2010

A Vic tindrà lloc una manifestació per al 29 de setembre, en el marc de la vaga general contra la reforma laboral. La protesta sortirà a les 12 del migdia de la plaça de l'Estació de Vic. El lema serà "Rebentem el capitalisme! Autogestió obrera!"

Convoquen la manifestació diferents col·lectius, associacions i sindicats alternatius presents a la comarca: la CGT-Correus Osona, la Torratxa, la
Coordinadora de l'Esquerra Independentista d'Osona, l'Associació Pau i
Solidaritat, la Coordinadora Antifeixista d'Osona, Casal La Traca de Tona, Casal Popular Boira Baixa, CSC-Intersindical i la CUP.

Per donar a conèixer la convocatòria, les entitats van escollir el 24 de setembre un sistema del tot original. Primer, van convocar als mitjans de comunicació al Sucre de Vic, on s'hi han presentat una desena de membres dels diferents col·lectius. Un cop allà, van pujar al primer pis i han deixat un bon pilot de fems al davant de la porta de la Cambra de Comerç, entitat símbol del capitalisme. A sobre del "regalet"hi han deixat una petita pancarta on es podia llegir "Mengeu-se la merda de la crisi". L'escenificació va continuar a l'esplanada del davant de l'edifici del Sucre, on els convocants van llegir un manifest i van desplegar una pancarta amb el lema de la manifestació.