CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació antifeixista el 23 d’abril a Calafell

Dijous, 21 abril, 2016

Dissabte 23 a les 10:00, a l'estació de tren de Calafell, ens trobem per dir que no volem racisme ni feixisme:

Per respecte: feixistes, ni al Baix Penedès ni a enlloc

Manifestació antifeixista 23 d'abril a Calafell

El proper dissabte 23 d'abril el nou partit d'ultradreta Respeto es vol presentar al Baix Penedès. Aquest és fruit de la confluència entre Plataforma per Catalunya, Partido por la Libertad i España 2000, que són grups de marcat caràcter racista, quan no feixista, islamòfob i homòfob, amb propostes que arriben a relativitzar el terme violència de gènere. Encara més, veuen la mutliculturalitat no com un valor sinó com una ofensa i un perill, a la vegada que tenen un discurs que, sobretot en el cas d'España 2000, ratlla l'imperialisme.

Amb un discurs populista i xenòfob amagat sovint darrera de termes com 'identitaris' tenen un programa racista i antiimigració. Basen el seu argumentari en què l'islam té la culpa de tot, de la crisi i de la inseguretat, i sobre aquestes falses acusacions proposen mesures que posen en qüestió drets bàsics com el dret a l'assistència, el dret a la no expulsió, el de l'empadronament o el de l'exercici de la pròpia cultura. Si anem més enllà, tenen vincles amb la ultradreta europea i entre les seves files compten amb militants de la vella ultradreta espanyola.

Si parlem de les noves companyies de PxC, podem dir que España 2000 compta amb persones i empreses, dins o vinculades, que han estat acusades en massa repetides ocasions d'agressions, agressions homòfobes o agressions a menors.

Aquesta és la nova aposta que ha fet PxC i aquesta és la visita que rebrem dissabte. En tots aquests dies de campanya per deixar ben clar que no els volem, ens han estat insultant. Han anat expressant que a la comarca hi tenen via lliure i que es volen apropiar de la data com a una data ultra.

Doncs nosaltres no deixarem de dir que no els volem aquí i que no volem un 23 d'abril feixista. No volem una comarca racista perquè sabem que ells són part del problema, la part que es dedica a aprofitar la misèria per culpar el dèbil.

Sembla que han decidit un nom que és el que menys els queda bé i hem de ser nosaltres les que els diguem que en tenim prou de les seves faltes de respecte. Així que estiguem atentes a les properes convocatòries i fem presència a totes perquè per respecte: feixistes, ni al Baix Penedès ni a enlloc!

Unitat contra el feixisme i el racisme (UCFR) al Baix Penedès
https://www.facebook.com/unitatBPenedes
https://twitter.com/UnitatBP

Baix Penedès antifeixista

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció