CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació contra el feixisme i el racisme el 13 de novembre a Barcelona

Divendres, 4 novembre, 2011

cartell_mani_20n_web

Manifestació

El 20-N… no votis a un franquista ni a cap racista!

Contra el feixisme i el racisme · Per la convivència en la diversitat

Diumenge 13 de novembre, 13h, Plaça Universitat, Barcelona

Prou impunitat per als feixistes

Prou repressió contra les persones

Serveis socials dignes per a tothom

Els detalls per a la distribució dels cartells són els mateixos que per a les octavetes: cal recollirles a l'Espai Jove La Fontana (C/ Gran de Gràcia, 190, prop de Metro Fontana, L3). Horari de recollida:

- matins: dilluns i dijous de 10 a 15h

- tardes: de dilluns a divendres de 17 a 22h.

- dissabtes de 10 a 14h. i de 16 a 23h.

Descarrega't el cartell a:

http://unitatcontraelfeixisme.files.wordpress.com/2011/11/cartell_mani_20n_web.pdf

La UCFR continua la seva campanya contra l’extrema dreta feixista i racista.

Accions per tota Catalunya fins al 20-N, i s’inicia el 4 de novembre amb el visionat especial de la pel·lícula “Catalunya Über Alles”, amb el seu director Ramon Térmens.

A les autonòmiques del novembre passat, les mentides de PxC van funcionar, i Josep Anglada gairebé va entrar al parlament.

A les eleccions municipals del maig d’aquest any, les mateixes mentides van permetre l’entrada de molts nous regidors feixistes als ajuntaments.

A les eleccions legislatives del 20-N existeix el perill que la ja coneguda tàctica de PxC, de “disfressar-se de demòcrates”, permeti que un diputat d’un partit feixista entri al congrés per primera vegada en molts anys.

Des de la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, fem campanya de forma més forta que mai fins al 20-N.

La lluita es porta fent des de fa temps cada dia des dels diferents municipis i comarques de Catalunya, però fins al 20-N activitats centrals marcaran la campanya contra PxC i Josep Anglada.

Altres accions contra l’extrema dreta des d’ara fins al 20-N

* Commemoració de la nit dels vidres trencats, Dimecres, 9 de nov. de 2011

La Nit dels vidres trencats (en alemany, Reichspogromnac​ht, Reichskristalln​acht o Novemberpogrome​) va ser organitzada per les SS a tota l’Alemanya Nazi contra la població jueva, a qui consideraven els causants de tots els problemes dels alemanys. En la nit del 9 al 10 de novembre de 1938 es van incendiar i destruir unes 300 sinagogues, es van profanar cementiris, destruir indústries i comerços, i detenir entre vint-i-cinc i trenta-mil persones i assassinar-ne més de 90.

Grups locals d’UCFR organitzen diverses activitats locals. Es destaca l’acte a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, 9-N a les 19,30h, que comptarà, entre altres ponències, amb la participació d’una representant d’Amical Mauthausen, i d’una víctima d’una agressió de l’extrema dreta actual.

* Manifestació a Barcelona el 13-N, “No votis un feixista ni racista”, Plaça Universitat, 13h

Algunes dades de la campanya contra l’extrema dreta a Catalunya:

Distribució de 100.000 octavetes “No votis PxC”. Per tot el territori català. L’objectiu de l’octaveta és explicar a una audiència molt àmplia que PxC no és un partit més, sinó una amenaça feixista.

Distribució de 5.000 cartells “El 20-N, no votis a un franquista ni a cap racista”, per tot el territori català. A més del lema, els cartells porten la covocatòria de la manifestació del 13-N.

Desenes de punts de distribució de les octavetes per tota Catalunya

Més de 600 adhesions a la UCFR d’entitats, representants del món de la cultura i persones a títol individual

Més de 4.000 amics i amigues d’UCFR a la plana Facebook

Per més informació:

David Karvala, 687 662 037 / Karol Astudillo, 616 342 563

Unitat contra el feixisme i el racisme

Barcelona, 3 de novembre de 2011

Nota explicativa respecte a UCFR

Durant els darrers mesos, i en resposta a la crisi i a l’increment dels grups feixistes que atempten contra la convivència i la cohesió social, persones de la societat civil han organitzat un nou moviment unitari per aturar l’augment del feixisme i del racisme a Catalunya: Unitat contra el feixisme i el racisme (UCFR).

Fins al moment, UCFR ha recollit més de 600 adhesions, entre les que es compten entitats tant distintes i importants com la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), el conjunt del moviment sindical, la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC), SOS Racisme-Catalunya, Amical de Mauthausen i altres camps, el Front d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC) o el Movimiento contra la Intolerancia.

S’han creat grups locals d’UCFR a diversos municipis i comarques, des de Ripoll fins a Reus

http://unitatcontraelfeixisme.wordpress.com/