CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació contra el tancament de Hayes Lemmerz

Dimarts, 9 febrer, 2010

CRIDA DE SUPORT SOLIDARI CONTRA EL TANCAMENT DE HAYES LEMMERZ

Companyes i companys, una nova empresa es vol sumar a les moltes que han tancat en l'últim any i mig. Hayes Lemmerz, una multinacional que declara en la seva petició de tancament, que el grup fabricarà aquest any mes de 1.200.000 llantes d'alumini que el 2009, demana a la Generalitat autorització per a tancar el seu centre de treball a Sant Joan Despí.

Es tracta d'un clar intent de deslocalització de la producció cap a altres plantes del grup a Europa i la resta del món, abocant a l'atur a qui realment constitueïxen el capital de l'empresa: 141 treballadors i treballadores que estan lluitant pel manteniment dels seus llocs de treball.

A part d'una sèrie de mobilitzacions, que es fan coincidir amb les reunions del període de consultes de l'ERO d'extinció, o amb recepcions per part dels polítics i institucions, amb les quals s'està contactant perquè prenguin partit, s'ha convocat una manifestació per a DISSABTE DIA 13 DE FEBRER A LES 12 HORES. El punt de partida és la porta de l'empresa a Sant Joan Despí, c/Les Planes nº 1, amb manifestació fins a l'Ajuntament de Cornellà (el transport públic més proper és el Trambaix, parada de Les Planes i també es proposa sortir caminant des de la seu de CGT a Cornellà – carretera d'Esplugues 46, mitja hora abans).

Els nostres companys a Hayes Lemmerz han protagonitzat lluites importants i exemplars des dels inicis de CGT en l'empresa. Ara estan immersos en una batalla per la defensa de l'ocupació, de tots i cadascun dels 141 llocs de treball, i necessiten de la nostra Solidaritat.

Per això, igual que es va demanar en el recent Congrés de Lleida, des de la FEMEC us fem extensiva la crida de la Secció Sindical de CGT a Hayes Lemmerz perquè acudim, totes i tots. MANIFESTACIÓ DISSABTE DIA 13 DE FEBRER A LES 12 HORES.

Feu extensiva la convocatòria al conjunt de l'afiliació perquè la participació sigui alta i la resposta solidària contundent.

FEMEC-CGT