CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació contra la guerra a Barcelona el 17 de març

Dissabte, 10 març, 2007

MANIFESTACIÓ A BARCELONA: CONTRA LA GUERRA I LES OCUPACIONS
dissabte 17 de març, 17h • Pça. Universitat – Pça. Sant Jaume, Barcelona
Convoca: Plataforma Aturem la Guerra


Sota el lema "Aturem la guerra · Fora les forces d’ocupació", la Plataforma Aturem la Guerra, a la qual està adherida la CGT de Catalunya, ha convocat una manifestació el dissabte 17 de març, per demanar que s'acabi la guerra a l'Iraq, Palestina, Afganistan, Líban,....

Més informació:
- info@aturemlaguerra.org
- www.aturemlaguerra.org

Recollir cartells etc:
- Passatge del Crèdit, 7, pral, Barcelona 08002 · 10-14h / 16-19h · Tel. 93 301 0171

Llista de correu:
- www.grups.pangea.org/mailman/listinfo/llista-aturemlaguerra

Ajut econòmic a la Plataforma: 2013-0371-85-02009 57332


Aturem la guerra

Fora les forces d’ocupació

Aquest març ja farà 4 anys de l’inici de l’ocupació de l’Iraq..

La situació a la regió és pitjor que mai.

A l’Iraq, més de 100 civils iraquians moren cada dia, en terribles atemptats terroristes que difonen els mitjans. Però segons el Pentàgon, pels 100 atacs contra civils que es fan cada setmana, es fan 800 atacs contra les tropes d’EUA i els seus aliats. L’anunci de Bush d’enviar 21.500 soldats només empitjorarà la situació.

Afganistan viu un ressorgiment de l’oposició contra l’ocupació i les tropes de l’OTAN, incloent-hi les espanyoles.

Palestina es troba sota l’amenaça d’una guerra civil entre el govern elegit d’Hamas i Al Fatah, en gran part a causa del boicot impulsat per l’Estat d’Israel, EUA i la UE.

La “Guerra global contra el terror” acaba d’arribar a Somàlia, a mans d’EUA i el seu aliat, Etiòpia. Ara, hi ha senyals que Israel es prepara per a una nova guerra contra el Líban, i tant Israel com EUA amenacen amb atacar a l’Iran.

Arreu del món, els atacs als drets humans s’estenen cada cop més, amb els vols de la CIA, les detencions indiscriminades a persones musulmanes, els controls a la població en general…

Mentre, Aznar reconeix que no hi havia armes de destrucció massiva, però que ningú no ho sabia… oblidant els milions que ens vam manifestar contra la guerra.

La popularitat de Bush està sota mínims històrics, i els altres dirigents d’EUA estan buscant una forma d’acabar amb l’ocupació. L’anunci de més retallades socials per pagar la guerra només donarà més ales al moviment antiguerra d’aquell país.

El canvi climàtic —resultat de la mateixa economia basada en el petroli que provoca la guerra a l’Orient Mitjà— també ens dóna cada cop més motius per intentar que les coses es facin d’una altra manera.

Ara és el moment de reprendre la mobilització per acabar amb les guerres i les ocupacions a tot l’Orient Mitjà. És l’única forma que el món pugui començar a viure en pau.

No a la guerra!

Per la fi de les ocupacions!
Pel respecte dels drets humans de tothom!

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció