CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació contra l’atur a Mollet el 30 de juny

Dimecres, 23 juny, 2010

El proper dimecres 30 de Juny els companys de L'Assemblea d'Aturats/des de Mollet del Vallès convoquen una manifestació sota el lema "Contra l'Atur: Solucions".

Sabem de la saturació de convocatòries que molts i moltes de vosaltres teniu aquests dies, però creiem que és important que el màxim de persones del sindicat assisitm a aquesta manifestació per mostrar tot el nostre suport als companys de l'assemblea. Fins ara, l'única resposta que estan rebent per part de l'Ajuntament són problemes i través al seu legítim dret a protestar.

És per aquest motiu, que us hi esperem a tots i totes el proper dimecres 30 de Juny davant del nou ajuntament de Mollet a les 18.30 h.

CGT Vallès Oriental


>>> Text del full de la convocatoria:

Contra l'atur: Solucions

Som molts veïns/es de Mollet que actualment estem patint el drama de l'atur. Es per aquest motiu, que ens veiem obligats a mobilitzar-nos per exigir a l´ajuntament solucions a les nostres reivindicacions:

1.- Aconseguir un lloc de treball, amb el qual puguem pagar hipoteques, menjar, aigua, llum, gas, escombraries i tots els impostos.

2.- Cap desnonament, de cap persona aturada a Mollet.

3.- Prioritat absoluta de contractació pels aturats/des de Mollet del Vallès, prioritariament per les persones que no reben cap subsidi.

4.- Que l'ajuntament es faci càrrec dels rebuts que es no poden pagar per part dels aturats/des.

5.- Pla local d'ocupació.

6.- Transport gratuït pels aturats/des.

Animem a totes les persones aturades de Mollet a sumar-se i lluitar per un treball digne. Som més de 5.000 aturats/des i ens hem de deixar veure i escoltar.

Si ets aturat/da i vius a Mollet, organítzat amb nosaltres, participa, decideix, lluita.

Manifestació contra l'Atur dimecres 30 de Juny a les 18.30 h davant de l'Ajuntament

Convoca: Assemblea d'Aturats/des de Mollet del Vallès

asambleaparadosmollet@gmail.com