CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació de la Federació Local de Barcelona de la CGT dins la jornada de vaga i lluita del 8 de juny

Divendres, 4 juny, 2010

VAGA GENERAL DEL SECTOR PÚBLIC

MANIFESTACIÓ A BARCELONA A LES 11'30 HORES

DES DE SUBDELEGACIÓ DE GOVERN C/ MALLORCA 278 cantonada ROGER DE LLÚRIA

La manifestació baixarà per Pau Claris, Plaça Urquinaona, Via Laietana fins arribar a Plaça Sant Jaume.

La CGT convoca vaga de 24 hores el dia 8 de juny als sectors de l’Administració Pública (Central, Autonòmica i Local), Ensenyament, Sanitat i Correus, afectats pel decret del govern amb el qual es provoquen fortes rebaixes salarials i se sumen a la pèrdua del poder adquisitiu que hem patit durant molts anys.

Des de la CGT considerem que el govern està actuant amb mala fe, assenyalant als treballadors i les treballadores dels serveis públics i als pensionistes com a responsables de la situació econòmica que han gestionat i creat els polítics, els banquers i els especuladors.
Ha arribat el moment de dir Prou ! a que recaiguin sota les esquenes dels més dèbils les accions dels poderosos. Intentar enganyar-nos dient què la situació econòmica se soluciona treien poder adquisitiu als treballadors i les treballadores i als pensionistes, ja sigui retallant els salaris dels empleats públics que cobrem al voltant de 1.000 euros o congelant unes pensions quasi bé miserables amb les que no es pot arribar a fi de mes, és no enfrontar-se a la realitat del problema. Mentrestant, se segueix regalant diners públics als bancs, que precisament són els qui han gaudit de beneficis durant tants anys.

A la CGT tenim clar que el món no està governat pels polítics que voten als ciutadans a les eleccions, sinó pel poder absolut del Fons Monetari Internacional i el Banc Mundial. Aquests organismes no estan subjectes a cap tipus de control democràtic ni a nivell nacional, ni a nivell internacional. Aquests polítics només segueixen les instruccions dels banquers i estafadors que han provocat la crisi mentre ens distreuen amb les seves pallassades a la televisió i al parlament. El capital imposa la seva dictadura econòmica damunt les nostres vides amb la complicitat dels partits polítics i dels sindicats oficials, provocant privatitzacions, externalitzacions, degradació i precarietat laboral i social.

A la CGT portem anys realitzant una ferotge defensa dels Serveis Públics i de qualitat per a tots els ciutadans, visquin on visquin. Ens oposem a la privatització dels serveis rendibles, doncs això posa en perill i van en detriment de la prestació d’altres serveis necessaris a poblacions on la rendibilitat no és econòmica però si social.

QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS POLÍTICS, ELS BANCS I ELS RICS !

SERVEIS PÚBLICS DIGNES I DE QUALITAT

Federació Local de Sindicats CGT Barcelona

Attached documents