CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació de suport a Can Vies el 8 de febrer a Barcelona: combatem l’estat policial amb l’autodefensa veïnal

Dimecres, 5 febrer, 2014

Cartell mani 8 febrer Can Vies

Manifestació: COMBATEM L'ESTAT POLICIAL AMB AUTODEFENSA VEÏNAL

DISSABTE 8 DE FEBRER A LES 11,30H PLAÇA SANTS

Can Vies no es toca!

Com ja deveu saber el passat 29 de gener, Can Vies va patir una de les pitjors agressions que mai ens haguéssim pogut imaginar, una agressió que ens va tocar a totes les que ens estimem i participem o hem participat al CSA. La invasió policial d'un dels espais referent de lluites socials del barri i de la ciutat considerem que és un atac i una demostració de força per part del departament d'interior, per intentar tallar d'arrel les aliances, xarxes i alternatives que entre totes hem teixit durant anys.

El mateix 29 de gener, el Tribunal Suprem comunicava la denegació del recurs de cassació per unificació de doctrina presentat pel CSA Can Vies davant d'aquest òrgan. Amb aquest nou gir judicial, queda en mans de TMB -i en concret de l'Ajuntament de Barcelona i el Districte de Sants-Montjuïc- la decisió de demanar l'execució de la sentència, fent efectiu el desallotjament

NO ens quedarem de braços plegats esperant que desallotgin, ni Can Vies ni a cap dels altres espais amenaçats: la Carboneria, el Banc Expropiat, l'Ateneu Popular de l'Eixample, la Gordíssima, la Flor de Maig i la Casa dels Somnis.

Recordar també que un dels joves antifeixistes detinguts pels fets del 12 d'octubre, resta a hores d'ara en presó preventiva, un mostra més de com l'estat segueix defensant els ultradretans i reprimint a les que lluitem.

Per tot plegat des de l'Assemblea de Barri de Sants us volem convidar a:

DISSABTE 8 DE FEBRER A LES 11,30H PLAÇA SANTS.
Manifestació: COMBATEM L'ESTAT POLICIAL AMB AUTODEFENSA VEÏNAL.

Estigueu atentes a convocatòries!
LA NOSTRA MILLOR ARMA LA SOLIDARITAT

>>> Per més informació i difusió:
http://canvies.barrisants.org/
https://www.facebook.com/CSACanVies
https://twitter.com/SomCanVies

>>> Cartell en document adjunt.