CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació de treballadors/es d’UNIPOST, el 2 de febrer a Barcelona

Dilluns, 28 gener, 2013

MANIFESTACIÓ DE TREBALLADORS/ES D'´UNIPOST A BARCELONA

DISSABTE 2 DE FEBRER A LES 11.30 HORES DES DE PL. UNIVERSITAT

Les seccions sindicals de CGT i CCOO a Unipost de Barcelona, hem convocat per al dia 2 de febrer a les 11.30 una manifestació pel centre de Barcelona, ​​en protesta contra les mesures econòmiques i socials que la Direcció d'Unipost ens està imposant des de fa ja tres llargs anys.

Les treballadores i treballadors d'Unipost portem suportant durant aquests tres anys, acomiadaments, expedients de regulació parcials, rebaixes salarials, congelacions salarials, canvis d'horaris, desplaçaments a altres centres fora de Barcelona i una pressió psicològica constant en els nostres llocs de treball.

També i últimament els treballadors/es d'Unipost estem immersos en un expedient de regulació temporal del contracte, on en uns centres els treballadors/es se'n van unes setmanes i en altres centres mesos. No hi ha dubte que per a nosaltres aquest fet ens està marcant com a persones i com a treballadors ja que si la situació econòmica familiar és precària pel pagament de les nòmines dels dies 6 de cada mes i l'endeutament per part de l'Empresa cap a nosaltres de mitja paga, encara és més precari anar a l'atur durant el temps que sigui i ingressar menys diners a casa nostra, a part d'anar consumint l'atur.

La situació és difícil per a nosaltres, ja que aquests llargs anys, hem estat i som els treballadors/es els que estem rebent l'impacte directe de la mala gestió de la direcció de l'empresa i estem suportant tot el pes de les mesures econòmiques que l'empresa està aplicant.

Per tot això hem de dir JA N'HI HA PROU, no podem seguir sent els caps de turc i els que sempre rebem, ja que les mesures adoptades per la Direcció són bàsicament per portar els treballadors a sous precaris i la flexibilització de les nostres vides en horaris flexibles

Hem de dir PROU JA als canvis d'horaris amb justificacions de producció, sense contemplar per res els drets que té el treballador/a per estar amb la seva família, fills, etc. Ja està bé que siguem sempre els treballadors/es els que rebem la injustificació d'unes mesures que es fan per decret. S'obren taules negociadores, on els sindicats no tenen res a negociar, et diuen això és i això és el que hi ha ...

Creiem que sobren els motius per manifestar-se i dir PROU JA a totes aquestes mesures, que estan provocant als treballadors/es incerteses, desànim, apatia i el pitjor, desconfiança en una empresa que en comptes de mirar pels seus treballadors/es es dedica més a veure com poden ser més competitiva i millorar resultats a cost de nosaltres els i les treballadores.

Per tot això demanem a la Direcció de l'empresa, al Sr. Raventós, major accionista de l'empresa, als petits accionistes, a la Deutsche Post amb un 37% d'accions, QUE SIGUIN ELLS ARA QUÈ POSIN ELS DINERS, per tirar endavant i als treballadors/es que ens deixin en pau amb la nostra feina, ja que la majoria, i ells ho saben, som molt bons professionals que ho hem donat tot, i encara tot i les condicions en què estem actualment, ho seguim donant.

NO MÉS ERO's, PROU ACOMIADAMENTS I REINGRÉS DELS ÚLTIMS ACOMIADATS

NI BAIXADES SALARIALS, NI CONGELACIONS SALARIALS

Més informació:

- WEB CGT UNIPOST BARCELONA

- FACEBOOK CGT UNIPOST

Emili Gómez. CGT-Unipost: 686 770 953

Diego Ruiz. CGT-Unipost: 639 589 203

E-MAIL: cgtunipostbcn@yahoo.es