CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació de treballadors i treballadores d´Unipost a Barcelona, dissabte 9 de març

Dimarts, 5 març, 2013

MANIFESTACIÓ DE TREBALLADORS I TREBALLADORES D´UNIPOST A BARCELONA

DISSABTE 9 DE MARÇ A LES 11'30 HORES
PLAÇA UNIVERSITAT FINS les oficines de UNIPOST A PASSEIG DE SANT JOAN 26

LA MAREA TARONJA recorrerà diverses CIUTATS DE L´ESTAT EL 9 DE MARÇ
(Barcelona, ​​Madrid, Saragossa, Múrcia i Sevilla)

El proper 9 de març els treballadors i treballadores d'Unipost tornarem a sortir al carrer per reclamar els nostres drets, aquest cop simultàniament a Barcelona, ​​Madrid, València, Saragossa, Múrcia i Sevilla una nova edició de la ja coneguda com "marea taronja".

Des de fa mesos els treballadors d'Unipost ens hem vist obligats a sortir al carrer per mostrar la nostra total disconformitat amb els successius ERO i ERTO aplicats per la direcció de l'empresa en detriment dels treballadors.

Haver triat la data del 9 de març per sortir als carrers, no és casualitat, es realitza aquest dia perquè el dijous 14 de març es celebrarà a l'Audiència Nacional el judici per la impugnació de l'actual ERTO que està aplicant l'empresa sense l'acord dels treballadors. Aquest mateix dia 14 hi ha convocada una concentració a les portes de l'Audiència Nacional per fer visible el descontentament dels treballadors amb la situació actual de l'empresa.

Volem que l'empresa entengui que no són els treballadors els únics encarregats de mantenir a aquesta companyia en peu, amb els successius retalls i pèrdua de poder adquisitiu. Encara no hem vist cap esforç en aquest sentit per part de la direcció de la companyia. Tampoc hem vist en els últims anys la transparència informativa necessària per saber la situació real de l'empresa.

Acudirem a la manifestació amb samarretes, pitets o cartolines taronges. També animem a tots els sindicats presents a Unipost a anar i treballar perquè aquesta convocatòria sigui un èxit. Tots estem perdent amb els abusos de l'empresa i TOTS HEM RESPONDRE abans esmentats abusos.

Des de la CGT seguirem lluitant perquè no recaigui sobre els treballadors la mala gestió realitzada per l'empresa i recordem que durant molts anys quantiosos beneficis han anat a parar a les butxaques dels directius, pretenent que carreguem nosaltres amb el pes de les decisions que han pres.

Més informació:

Emili Gomez
CGT-Unipost
686 770 953

Carlos Navarro
CGT-Premsa Barcelona
649 83 94 90

- WEBLOC CGT UNIPOST

- FACEBOOK CGT UNIPOST

Attached documents