CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació del 1r de Maig de la CGT a Barcelona

Dissabte, 24 abril, 2010

Cartell 1r Maig Barcelona

La manifestació convocada pels sindicats de Barcelona de la CGT és a les 11.30 h. del matí, amb concentració a les 11.00 hores en els locals de Via Laietana i amb el mateix recorregut de l'any passat (Via Laietana, Plaça Sant Jaume, Ferran, Rambles, Passeig Colom) per a acabar davant de la seu de Correos a la Plaça Antoni López. Una vegada finalitzades les intervencions previstes, s'ha organitzat com acte final un pica-pica en la seu del sindicat.

MANIFEST DEL SECRETARIAT PERMANENT DE LA FEDERACIÓ LOCAL DE SINDICATS DE LA CGT DE BARCELONA PER AL 1r DE MAIG DE 2010

Al carrer que ja és hora

Amb aquest lema la CGT convoca als seus afiliat/des i als treballadors/es de la nostra ciutat el pròxim 1r de maig.

Ja és hora de donar una contundent resposta als excessos de la patronal i dels nostres governs, ja siguin aquests de dreta o esquerra, si és que realment algú és capaç de diferenciar-los. És hora també de dir-los als seus còmplices, els sindicats majoritaris, que s'abstinguin de negociar més reformes laborals. Hem perdut el compte de quantes hem sofert i els problemes de la classe obrera segueixen sent els mateixos i encara més greus si cap.

La CGT surt al carrer aquest 1r de maig amb la voluntat de seguir plantejant a la societat una alternativa al sistema capitalista i al consumisme compulsiu. Una alternativa que passa pel canvi social, per una orientació decidida de les nostres vides cap a l'autogestió, no només en l'empresa i el treball, sinó també en altres àmbits. Un canvi cap a unes relacions solidàries entre les persones, denunciant sense desmai les injustícies que aquest sistema aboca sobre els més febles.

La CGT proposem prendre en les nostres mans el timó de la societat i no confiar-lo als polítics que no han tingut cap escrúpol a injectar diners als bancs i a socialitzar les pèrdues empresarials mentre continuen privatitzant els beneficis que obté el capital.

Al carrer, perquè la lluita serà llarga i no podem permetre que l'espai ciutadà sigui exclusiu dels opulents i distingits burgesos barcelonins, o dels afamats esportistes triomfants. Perquè ja estem farts de la criminalització als sindicats alternatius, als estudiants, als moviments socials, a totes les persones que volen alçar la seva veu contra aquest règim d'explotació política i econòmica.

Volem construir un món nou, perquè les lluites d'antany no han de ser debades; i perquè les lluites d'avui necessiten de tota la nostra obstinació i suport.

Secretariat Permanent de la FL de Sindicats de Barcelona de la CGT.

MANIFESTACIÓ DE LA CGT A BARCELONA 1 DE MAIG A LES 11.30 HORES VIA LAIETANA/PLAÇA DELS ÀNGELS

Attached documents