CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació dels carters del carrer Triomf de Terrassa.

Dilluns, 9 febrer, 2009

Els carters del centre de treball situat a la Plaça Triomf 33 de Terrassa s'han manifestat avui, dilluns dia 9 de febrer, des de les 09:00 h., a l'entrada del seu centre de treball. Els treballadors reclamen a la direcció de Correus que els traslladin a un nou local de major superfície. El centre de treball de Triomf té una superfície inferior als 200 m² i en ell donen servei 30 empleats.

La situació s'ha vist agreujada en els últims mesos pel tancament temporal de Unipost a Terrassa. Aquest tancament ha tingut com a conseqüència que totes les trameses postals que repartia Unipost a Terrassa han passat a Correus. El centre de Triomf ha tingut durant mesos acumulació de trameses postals i ha quedat patent que la superfície del centre és insuficient, ja que entre el mobiliari i les trameses acumulades no hi havia espai lliure perquè els treballadors poguessin realitzar la seva feina en condicions normals.

El problema de falta d'espai ha tingut conseqüències greus per al servei, perquè el rendiment dels empleats és menor quan no es pot treballar en condicions adequades. A més, en els últims mesos, l'acumulació de trameses ha estat constant i, això, unit a la falta d'espai, ha propiciat en diverses ocasions que les trameses més antigues quedessin tapades per trameses més recents. Per això, hi ha hagut trameses que s'han repartit amb diverses setmanes de retard.

La direcció de Correus ha dit en diverses ocasions que tractaria de llogar un nou local; però els treballadors ja no s'ho creuen. Els treballadors de Triomf pensaven que es traslladarien al local del carrer Mossèn Pursals, que han ocupat els carters de l'Oficina Principal, quan aquesta es reobrís; però no ha estat així.

El sindicat CGT presentarà denúncia a la Inspecció de Treball sobre el local de Triomf: per la falta d'espai, per la falta de sortida d'emergència i pels riscs psicosocials que genera l'amuntegament de persones en un centre de treball.

Terrassa, 9 de febrer de 2009

Contacte premsa:

Pel Sindicat: Miguel A. Penya, 610021622

Treballador del centre: Àngel Berenguel, 600346119

SINDICAT DE CORREUS I TELÈGRAFS DEL VALLÈS - CGT

Apartat de Correus 3333, 08205 Sabadell.

cgtcorreovalles(nospam)gmail.com

Attached documents