CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació el 11 de novembre contra el tancament del CAP de Montornes del Vallès

Dissabte, 5 novembre, 2011

CARTELL11-11

Manifestació 11 de novembre de 2011 contra el tancament del CAP, 19:00h. a la Plaça Pau Picasso, Montornès del Vallès

LA SANITAT NO ES TOCA!!!

Les retallades a sanitat a Catalunya afecten, i molt, a l'usuari

* Tancament d’ambulatoris per la nit i/o cap de setmana. “Sanitat Respon” no funciona bé i limitació d’alguns serveis als ambulatoris.

* Reducció de llits, plantes, quiròfans, serveis, cures intensives, punts d’atenció continuada, d’atenció domiciliaria i d’urgències als hospitals.

* Molt forta reducció als serveis d’ambulàncies.

* Important augment de les llistes d’espera i pràctica anul·lació de les intervencions considerades “no urgents”.

* No es fan determinades operacions per falta de pressupost pel material. Ara, “si ho pagues tu”...

* Important transvasament d’usuaris a les Mútues (pagar de nou). S’afavoreix el negoci privat en contra dels serveis públics. Però, les mútues no donen, ni molt menys, tot el servei que dona la Seguretat Social (intervencions cares, no)

* Paralització de les inversions de futur, incloses les considerades urgents.

A la Fundació Hospital Asil de Granollers

Han retallat força a l’Hospital: quiròfans, llits d’UCI, equips d’atenció domiciliària, plantes senceres amb molts llits generals i de pediatria, serveis generals, etc. No es fan operacions normals fins ara com la de pròtesis de maluc, per falta de materials.

* Han destinat espai per l’entrada de l’activitat privada a l’Hospital.

* Han tancat Urgències Centre per la nit.

* I, en una de les comarques amb menys llits per habitant de Catalunya, s’han paralitzat “sine die” projectes considerats molt urgents com l’Hospital Lleuger de la Policlínica i l’ampliació del propi Hospital de Granollers.

A més dels perjudicis als professionals del sector (acomiadaments, retallades de sou, pèrdua de drets laborals, precarització, ...), que indirectament també ens perjudiquen a tots.

A Montornès del Vallès

A més d’aquestes retallades, el servei d’urgències al nostre CAP, on des de fa un temps es realitza aquest servei en mesos alternatius amb el CAP de Montmelo, no està assegurat continuar oferint aquest servei en un futur.

Quin futur ens espera?

Hem d’aturar la debilitació dels serveis sanitaris públics. Volem que segueixi un sistema de salut pública, universal i de qualitat com fins ara, no volem propostes com el copagament consistents en haver de pagar dos vegades.

És molt important la teva implicació, és per això que et convidem a participar a la manifestació que realitzarem el proper divendres 11 de novembre a les 19:00h. a la Plaça Pau Picasso.

Convoca:
PLATAFORMA PER LA SANITAT PÚBLICA A MONTORNÈS