CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació el 15 de desembre en suport a la Charo, acomiadada per Nidec

Dissabte, 3 desembre, 2011

cartell manifestació nidec

Accions de suport a la Charo, acomiadada per l'empresa Nidec.

Dimecres 7 de desembre:

a les 09.30 h CONCENTRACIÓ de suport en la conciliació al carrer Alvareda 24, Barcelona

Dijous 15 de desembre:

a les 12.15h. CONCENTRACIÓ davant del Consolat de Japó a Barcelona (Avinguda Diagonal 662)

a les 17.00 h. MANIFESTACIÓ amb inici davant de l'Ajuntament de Santa Perpètua de la Mogoda per fer una marxa fins a les portes de Nidec.

Prou abusos contra els i les treballadors/es: Charo readmissió JA!

L´acomiadament que va patir fa més d'un mes la nostra companya Charo, és malauradament una realitat silenciosa que fins a dia d'avui estan patint milers de treballadors/es. El fet que t'acomiadin sota falses acusacions com “disminució voluntària del rendiment del treball”, “desobediència” , “errors de qualitat”, “indisciplina” i “errors de qualitat” són una una mostra de les tàctiques que fan servir algunes empreses per treure´s de sobre els i les treballadors/es que els molesten. No ho podem permetre!!

Els i les caps de Nidec que van traçar tot el pla per acomiadar-la a última hora de la seva jornada laboral, i sota totes les falsetats abans esmentades es pensaven que la companya seria una més dels milers d´acomiadament silenciosos que portem..

Però ni la companya, ni la CGT, ni els treballadors de Nidec que estan participant a les aturades des de fa 3 setmanes pensem permetre l´abús que s´ha comès contra ella.

Des d'aquestes línies tornem ha fer una crida a l´empresa perquè deixi la seva actitud prepotent actual i readmetin a la nostra companya. Sabem que volen deixar passar el temps perquè el tema es refredi, però els hi tornem a recordar que la CGT no pensa aturar-se fins que la Charo sigui readmesa.

El 15 de desembre tothom a Santa Perpètua de la Mogoda a les 17.00h davant de l´Ajuntament!!

Ens toqueu a una, ens toqueu a totes!!!

CGT del Vallès Oriental

>>> Adjuntem cartell manifestació 15D

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció