CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació el 26 de setembre a Barcelona en el marc de la jornada de lluita

Divendres, 21 setembre, 2012

JORNADA_26.jpg

Manifestació a Barcelona a les 11.30h. des de la seu de CiU (Còrsega, 331) fins el BBVA (Pl Catalunya, 5), convocada per la CGT de Barcelona dins la jornada de lluita a nivell estatal convocada per la CGT i el sindicalisme alternatiu i combatiu.

CONTRA LES RETALLADES SOCIALS I LA REFORMA LABORAL

La CGT ha convocat una nova jornada de vaga general per al 31 d’octubre. Ara més que mai és imprescindible la resposta de la classe treballadora, perquè és evident per al conjunt de tota la societat que els polítics ni poden ni volen donar solucions a aquesta estafa a la qual anomenen crisi.
Els poders financers s'han proposat acabar de forma radical amb els drets socials, confirmant, com diem fa temps, que la sobirania popular és una farsa en tota regla.

Mentre això ocorre, els nostres polítics, sense excepció, ens entretenen amb pactes fiscals, primes de risc, bons europeus, i molt de circ. Confiats en l'escassa resposta social i aprofitant l'enèsim mareig de la perdiu per part de Toxo i Méndez, el desmantellament de la sanitat, del transport, de l'educació i la destrucció de l'ocupació pública, són ja un fet constatat, al mateix temps que s'oprimeix la capacitat econòmica de la ciutadania via impostos (IVA), es redueixen dels salaris i, el més greu, es tanquen empreses de tot tipus, enviant-nos a l'atur i a la precarietat quan no directament a la penúria econòmica i a la misèria. Per a això apliquen sense rubor la reforma laboral aprovada a principis d'aquest any que ens retreu a les condicions de treball de fa més de cent anys.

Els miners, els treballadors de la sanitat, els empleats públics, els obrers de les fàbriques, els treballadors del camp, els estudiants, estan en lluita. A més, els ferroviaris i els mestres han iniciat una resposta a aquestes agressions en el mes de setembre. Però en aquests moments ja és imprescindible que sigui tota la classe treballadora i la majoria social que formem treballadors, aturats i jubilats els que donem una resposta conjunta i contundent.

Amb jornades de lluita com la del 26 de setembre i les que vindran, per dir prou a tanta injustícia, a tanta repressió i al robatori de cent anys de conquestes socials que aquests polítics i banquers estan portant a terme, la CGT CONTINUARÀ AVANÇANT EN AQUESTA LLUITA I FA UNA CRIDA A LA MOBILITZACIÓ DE LA CLASSE TREBALLADORA PER PREPARAR LA PROPERA VAGA GENERAL.

VISCA LA LLUITA OBRERA!

VISCA LA VAGA GENERAL!

http://www.cgtbarcelona.org/content/jornada-de-lucha-contra-los-recortes-y-la-reforma-26-septiembre-2012

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció