CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació el 29 de juny a Madrid, per un ferrocarril públic i social.

Divendres, 28 juny, 2013

MANIFESTA'T EN DEFENSA DEL TEU LLOC DE TREBALL

El 27 de juny ha estat un dia negre per al ferrocarril. Una mort anunciada des de fa un any quan el Consell de Ministres va aprovar el dia 13 de juliol el RDL 22/2012, com inici del desmantellament del Sector Públic Ferroviari.

Pel matí el Consell d'Administració de Adif ha aprovat l'ENTRADA DE CAPITAL PRIVAT per a participar de l'Anell de Ferroviari de Proves d'Antequera (Màlaga) que realitza projectes sobre tecnologia ferroviària, com primer pas per a la seva privatització, i la licitació dels serveis de pàrquing que desenvolupen en l'actualitat els treballadors de COMFERSA.

Per la tarda el Consell d'Administració de Renfe‐Operadora ha aprovat la SEGREGACIÓ de l'empresa en quatre societats anònimes independents, el que suposa el desmantellament de l'Entitat Pública Empresarial Renfe‐Operadora, com pas previ a la privatització de les seves activitats.

A més, com no pot ser d'altra forma amb la creació de l'empresa de lloguer de material ROSCO, el Ministeri de Foment anunciava en premsa la liberalització de tot el tràfic de Viatgers el pròxim 31 de juliol.

Els acords arribats a través dels Consells d'Administració de Renfe‐Operadora i Adif seran ratificats definitivament avui divendres en la reunió del Consell de Ministres.

L'estiu passat tots els sindicats ens vam mobilitzar conjuntament enfront de les amenaces de segregació de Renfe‐Operadora i Adif, contra la liberalització del transport de Viatgers, contra la reducció de trens per l'aplicació de OSP, contra el tancament de línies i estacions, … arribat el moment de la veritat, quan les amenaces de privatització en el Sector Ferroviari s'han concretat és necessària una resposta contundent, pel que esperem que el pròxim dia 4 de juliol en la reunió dels Secretaris Generals es pugui acordar la convocatòria de mobilitzacions de forma conjunta.

Ara més que mai és necessària la teva participació el DISSABTE DIA 29 en la MANIFESTACIÓ ESTATAL EN DEFENSA DEL FERROCARRIL PÚBLIC que hem convocat i que hem tractat que fos conjunta i convocada per tots els sindicats presents en els Comitès d'Empresa de totes les empreses ferroviàries, perquè es tracta de defensar el ferrocarril que és de tots i el futur dels treballadors.

A CGT li sobren a hores d'ara motius per a mobilitzar-se, pel que a partir de la manifestació del 29 de juny durant els mesos de juliol i agost convocarem VAGUES EN TOT EL SECTOR FERROVIARI.

Tots a la manifestació 29 de juny a Madrid Atocha – Sol / 12 hores

LA VAGA INDEFINIDA ESTÀ SERVIDA!

Sector Federal Ferroviari de la CGT

http://www.sff-cgt.org

@SFFCGT

#ferrocarrilpublicoysocial