CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació el 31 d’octubre a Tarragona: Avisant el 14N

Dissabte, 3 novembre, 2012

Més de 200 persones van secundar la convocatòria de la CGT, l’EIC, l’Assemblea 15M i l’Assemblea dels Barris de Ponent de Tarragona. Entre banderes i barrets anarcosindicalistes, estelades i pancartes de protesta, es va cridar per la Vaga General indefinida, contra la classe política i els bancs.

Rere el lema “No hem de pagar el seu deute! 14N Vaga General” la manifestació coincidia amb la jornada de lluita que els diversos sindicats combatius catalans (CGT, CNT i COS) van poder arreglar just després que CCOO i UGT fessin formal la convocatòria de Vaga General el proper 14 de novembre. Aquest 31 d’octubre, que havia de ser la Vaga General dels sindicats més combatius, va acabar esdevenint un dia de mobilitzacions força desigual. Mentre a Barcelona els piquets eren prou actius arreu de la ciutat, a la resta de Catalunya es van fer poc més que concentracions i manifestacions als centres d’alguns municipis ja cap al vespre.

Pel que fa a Reus, l’Assemblea Popular va dur a terme una acció al carrer que va consistir a reproduir el vídeo que corre per la xarxa anomenat “Respira”, en què diverses persones d’edats, professions, sexes i sexualitats diferents es tapen amb una bossa tot escenificant l’asfíxia que provoca la situació actual per a la classe treballadora.

* Notícia publicada a Pobleviu

http://pobleviu.cat/2012/11/01/avisant-el-14n/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció