CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació el 4 de Març a Mollet del Vallès contra la reforma laboral, l’atur i el pacte social

Dissabte, 25 febrer, 2012

cartell 4 març Mollet

Des de l’inici d’aquesta crisi, la CGT del Vallès Oriental no hem deixat de mobilitzar-nos per denunciar que una minoria de la societat formada per empresaris, polítics i banquers volem fer-nos pagar als i les treballadors/es una crisi que no hem creat nosaltres. Estem veient com els mateixos que han creat tota la situació actual, ara se’ns presenten com a “salvadors” per sortir de la mateixa. Les seves solucions i receptes per sortir de la crisi són per tothom conegudes, voler reduir fins un 45% el sou dels treballadors/es com pretén fer Panrico, fer-nos pagar per la sanitat, tancar escoles com la Nicolàs Longarón de Mollet, tancar quiròfans com a l’hospital de Granollers, desnonar famílies sense recursos, deixar sense drets a les persones immigrades, augmentar les llistes de l’atur que a la comarca ja pateixen més de 36.000 persones, tancaments d’empreses, pujar el transport públic, etc.

Dins d'aquest context, s’ha d’entendre l’ultima reforma laboral aprovada pel govern del PP i que entre d’altres aspectes suposa que d’ara en endavant les empreses tinguin una normativa laboral feta a la seva mida (si és que no la tenien ja!). I és que les classes dirigents, s’han adonat que som els treballadors/es l'única manera de tornar a augmentar els seus beneficis.

Volem deixar molt clar, que la CGT vol tirar enrere totes aquestes polítiques (reforma laboral, de les pensions, etc) perquè estan fetes per empobrir-nos més a la majoria (treballadors/es) per enriquir més a una minoria (empresaris i banquers). És per això que volem denunciar el paper dels dirigents de CCOO i UGT que han col·laborat en moltes d’aquestes polítiques (reforma de les pensions i acord per la negociació col·lectiva com a últims exemples), i que en el cas de la reforma laboral, ens diuen que només volen “corregir-la”.

La CGT vol dir que existeixen alternatives al model econòmic i social que ens volem imposar l'FMI, el Banc Mundial, la CEOE i els diferents governs europeu, espanyol i català. Unes alternatives que passen pel repartiment del treball i de la riquesa, per crear ocupació a través dels serveis per a la ciutadania (salut, educació,etc), per desenvolupar models productius respectuosos amb el medi ambient, perquè paguin més impostos els que més tenen, per reduir l’edat de jubilació, etc.

I per construir aquestes alternatives, cal organització, mobilització i lluita. Perquè no serà amb pactes vergonyosos, ni amb la por, ni la resignació com construirem quelcom de diferent al sistema econòmic actual.

És per això que fem una crida a tota la ciutadania del Vallès Oriental i d’arreu a participar el proper diumenge 4 de març a les 11h davant la masia de Can Borrell a la manifestació que es durà a terme pels carrers de Mollet.

Federació Comarcal del Vallès Oriental de la CGT

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció