CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació el 4 de Març a Mollet del Vallès contra la reforma laboral, l’atur i el pacte social

Dissabte, 25 febrer, 2012
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

cartell 4 març Mollet

Des de l’inici d’aquesta crisi, la CGT del Vallès Oriental no hem deixat de mobilitzar-nos per denunciar que una minoria de la societat formada per empresaris, polítics i banquers volem fer-nos pagar als i les treballadors/es una crisi que no hem creat nosaltres. Estem veient com els mateixos que han creat tota la situació actual, ara se’ns presenten com a “salvadors” per sortir de la mateixa. Les seves solucions i receptes per sortir de la crisi són per tothom conegudes, voler reduir fins un 45% el sou dels treballadors/es com pretén fer Panrico, fer-nos pagar per la sanitat, tancar escoles com la Nicolàs Longarón de Mollet, tancar quiròfans com a l’hospital de Granollers, desnonar famílies sense recursos, deixar sense drets a les persones immigrades, augmentar les llistes de l’atur que a la comarca ja pateixen més de 36.000 persones, tancaments d’empreses, pujar el transport públic, etc.

Dins d'aquest context, s’ha d’entendre l’ultima reforma laboral aprovada pel govern del PP i que entre d’altres aspectes suposa que d’ara en endavant les empreses tinguin una normativa laboral feta a la seva mida (si és que no la tenien ja!). I és que les classes dirigents, s’han adonat que som els treballadors/es l'única manera de tornar a augmentar els seus beneficis.

Volem deixar molt clar, que la CGT vol tirar enrere totes aquestes polítiques (reforma laboral, de les pensions, etc) perquè estan fetes per empobrir-nos més a la majoria (treballadors/es) per enriquir més a una minoria (empresaris i banquers). És per això que volem denunciar el paper dels dirigents de CCOO i UGT que han col·laborat en moltes d’aquestes polítiques (reforma de les pensions i acord per la negociació col·lectiva com a últims exemples), i que en el cas de la reforma laboral, ens diuen que només volen “corregir-la”.

La CGT vol dir que existeixen alternatives al model econòmic i social que ens volem imposar l'FMI, el Banc Mundial, la CEOE i els diferents governs europeu, espanyol i català. Unes alternatives que passen pel repartiment del treball i de la riquesa, per crear ocupació a través dels serveis per a la ciutadania (salut, educació,etc), per desenvolupar models productius respectuosos amb el medi ambient, perquè paguin més impostos els que més tenen, per reduir l’edat de jubilació, etc.

I per construir aquestes alternatives, cal organització, mobilització i lluita. Perquè no serà amb pactes vergonyosos, ni amb la por, ni la resignació com construirem quelcom de diferent al sistema econòmic actual.

És per això que fem una crida a tota la ciutadania del Vallès Oriental i d’arreu a participar el proper diumenge 4 de març a les 11h davant la masia de Can Borrell a la manifestació que es durà a terme pels carrers de Mollet.

Federació Comarcal del Vallès Oriental de la CGT

Attached documents

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print