CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació el 8 de març a Tarragona en commemoració del Dia Internacional de les Dones Treballadores

Dimecres, 6 març, 2013

Cartell 8 març Tarragona

Un any més, l’assemblea feminista de Tarragona, Cau de Llunes, juntament amb la resta de col·lectius feministes i l'esquerra independentista de les comarques del Camp de Tarragona (EIC), convoca a la manifestació del 8 de març, Dia Internacional de les Dones Treballadores. Aquesta sortirà de l’estàtua dels despullats (Rambla Nova de Tarragona) a les 19h el mateix 8 de març.

Sota un lema unitari arreu dels Països Catalans "Contra l'ofensiva patriarcal i capitalista, desobediència feminista!", compartit per organitzacions tan influents com Ca la Dona a Barcelona, la manifestació recorrerà els carrers de Tarragona per a denunciar la progressiva precarització de la vida de les dones: feminització de la pobresa, invisibilitat de les tasques domèstiques, retrocessos en matèria legislativa (per exemple, l’amenaça sobre la llei de l’avortament, o la retirada de les ajudes a la dependència), increment del masclisme en l’escenari polític, augment dels casos de violència de gènere a les llars, etc.

Cau de Llunes ha desenvolupat especialment una tasca informativa i propagandística per tal de convidar a les dones tarragonines a que se sumin a la manifestació per tal de “plantar cara a l’ofensiva masclista que sembla derivar de la crisi econòmica”.

A més dels col·lectius feministes i l’EIC, altres organitzacions i sindicats se sumen a la convocatòria: la Plataforma reusenca Dones en Acció, el grup de dones de l’Ateneu Llibertari Alomà, el col·lectiu d’alliberament sexual Brot Bord, els sindicats Co.Bas i CGT, l’organització Revolta global i l’Assemblea 15-M de Tarragona.

Cau de Llunes
Assemblea Feminista Revolucionària de Tarragona

http://caudellunestgn.blogspot.com