CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació el diumenge 5 de juny a Barcelona amb el lema ‘L’Ebre sense cabals és la mort del Delta’

Dilluns, 30 maig, 2016

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE), en l'última assemblea realitzada a Tortosa, va decidir organitzar una gran manifestació a Barcelona per al 5 de Juny, Dia Mundial del Medi Ambient, amb l’objectiu d’implicar a tot el país en la lluita d’aquesta emblemàtica Reserva Internacional de la Biosfera, en el marc de la lluita que porten a terme per la preservació del Delta de l’Ebre.

La manifestació del diumenge 5 de juny, amb el lema "L'Ebre sense cabals és la mort del Delta", sortirà a les 12 hores de la Plaça Universitat de Barcelona i acabarà a la plaça de la Catedral. #Riuada5J

El seu objectiu principal és que tot el país mobilitzat pels carrers de Barcelona reforci la imperiosa necessitat de revisar el Pla Hidrològic de l’Ebre aprovat pel govern del PP que significarà la mort del Delta de l’Ebre i reforçar la queixa que la Plataforma en Defensa de l’Ebre properament presentarà a la Comissió Europea fonamentada en arguments tècnics que avalen que aquest Pla Hidrològic de l’Ebre incompleix significativament les directives europees d’hàbitats, aus i aigua.

Després de la gran mobilització del 7 de febrer a Amposta, que va aplegar més de 50.000 persones vingudes d’arreu de Catalunya, ara cal omplir de blau Barcelona amb una gran riuada de manifestants.

Des de la CGT de Catalunya, conseqüents amb el nostre posicionament ecologista i de defensa de la terra, ens hem adherit a la manifestació i fem una crida a tota l'afiliació a participar-hi.

En defensa del riu Ebre i d'un cabal ecològic, contra la mort del Delta, el 5 de juny tothom a Barcelona.

Secretariat Permanent Comitè Confederal CGT Catalunya

>>> Més informació:
http://www.ebre.net/bloc/
https://www.facebook.com/Plataforma-en-Defensa-de-lEbre-12467899708/
https://twitter.com/pde

cartell-5J_BCN mani PDE

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció