CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació en defensa dels Serveis Públics a Terrassa

Dimecres, 19 octubre, 2011

Els Serveis Públics de la ciutat de Terrassa: Educació i Sanitat estan patint unes fortes retallades provinents de les diverses Administracions Publiques, suposadament per a fer front al pagament del deute que representa que ens ha de fer sortir de la recessió econòmica en què es troba el país. Ens estan fent pagar una crisi que no la ha provocat la ciutadania. No obstant, som els primers perjudicats, perdent així l’estat de benestar que tant ens ha costat aconseguir.

El moviment 15-M de Terrassa fent ressò de les demandes dels diversos professionals de la educació (mestres, Educadors, pedagogs/es, TSEI, PAS, etc) i la sanitat (metges, infermers/es, auxiliars, administratius/es, etc) així com dels usuaris d’aquests serveis, ens pronunciem en defensa dels Serveis Públics i els Serveis Socials per a garantir que els ciutadans de Terrassa mantinguin els seus drets elementals.

Demanem als ciutadans, associacions de veïns, col·lectius de professionals, AMPAS, associacions de malalts, jubilats, aturats, estudiants, funcionariat, agents socials i sindicats que s’adhereixin a la manifestació en defensa d’una Educació i Sanitat Pública i de qualitat. Ni un pas enrere en els drets adquirits democràticament per la ciutadania, drets que tant d’esforç i sofriment han costat als homes i les dones de Terrassa. El poble no ha de ser penalitzat per la irresponsabilitat e ineptitud de la política actual, banquers i grans empresaris.

Hem de demostrar a quina banda estem. La sobirania resideix en el poble i no deixarem que la precarietat dels serveis, drets i vida sigui la manera de solucionar la crisi.

Per tot això, us convoquem a sumar-vos a la manifestació en defensa dels Serveis Públics (Educació, Sanitat, Vivenda, Serveis Socials, Justícia, etc) que tindrà lloc a Terrassa el 27 d’octubre a les 18h.

Convoca: Grups de Treball d’Educació i Sanitat Acampada Terrassa

Lloc: Pl. Dr. Robert (en front de l’Hospital Universitari de Mútua de Terrassa)

Tots els col·lectius, associacions i sindicats que vulguin adherir-se a la marxa, exposar les seves reivindicacions i/o col·laborar en la redacció del manifest que confirmin la seva assistència a les següents direccions:

eduacampadatrs(arroba)gmail.com

acampadamutua(arroba)gmail.com


http://eduacampadatrs.wordpress.com/