CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació Tarragona viva i combativa el 29 de setembre

Dimecres, 19 setembre, 2012

Cartell 29S a Tarragona

El proper dissabte 29 de setembre, el 15M Tarragona i la Plataforma Ciutadana en Defensa dels Drets Públics convoquen a tota la ciutadania a assistir a la manifestació per rebel·lar-nos contra unes mesures injustes i antisocials a través de la lluita, l’organització i la mobilització permanent contra les retallades, l’atur i els desnonaments. La marxa es conformarà de diverses columnes, que sortiran dels barris de Camp clar i Sant Pere i Sant Pau, i es trobaran a la plaça Imperial per continuar la protesta plegats fins l’estàtua dels Despullats. El lema de la manifestació és “Un altre sistema és possible. Les retallades no són la solució, que marxin ja!”

Els punts de sortida de les col·lumnes és a les 17:30h, a la Rambla de Camp Clar (davant del col.legi la Salle), pels barris de Ponent. L’horari i el punt de sortida del barri de Sant Pere i Sant Pau resta per confirmar. I des de la plaça Imperial Tarraco es sortirà a les 18:30h, passant pels carrers de Prat de la Riba, Gasòmetre, Unió i Rambla Vella, per finalitzar a l’estàtua dels Despullats.

https://www.facebook.com/events/355513837865717/

Manifest

La major part de la població patim unes retallades molt dures dels nostres drets socials i laborals. Però aquestes retallades no són per tothom, un petit grup està sortint beneficiat. En aquest procés els governs, el de Mas i el de Rajoy, han incomplert totes les seves promeses, han enganyat als seus electors i a la ciutadania. Han demostrat que no estan al servei de la població sinó d’una cadena de comandament que comença a Alemanya, al Banc Central Europeu, i que acaba en les patronals de la banca i de les grans empreses d’aquí. A tota aquesta gent ningú els ha escollit, però són ells qui veritablement dirigeixen la política i l’economia.

Aquestes institucions dicten les mesures i els nostres governs les aproven. Tot i sabent que retallades i privatitzacions no resoldran la crisi, sinó que la faran més gran. A aquestes alçades, tothom pot veure que l’objectiu no és la reactivació de l’economia, sinó garantir que la banca europea cobri els deutes adquirits pels bancs espanyols a l’època del totxo i que després el capital financer multinacional pugui fer-se amb els serveis públics rendibles: pensions, sanitat, transports i ensenyament.

Si n’hi ha alguna possibilitat de canviar és amb la mobilització. No podem confiar en una casta dirigent que o bé són inútils o treballen per uns altres. És l’hora de dir prou! a tanta injustícia. És hora de lluitar per la dignitat i el futur.

No pot haver-hi sortida amb uns serveis públics sota mínims. Per sortir haurem de lluitar per la recuperació salarial i els drets laborals, també serà necessari la reducció de la jornada laboral, la nacionalització de la banca… Però més que res necessitem que marxin aquests governs i que es doni veu a la ciutadania per decidir com volem sortir d’aquesta situació.

PELS DRETS SOCIAL I LABORALS.
UN ALTRE SISTEMA ÉS POSSIBLE.
LES RETALLADES NO SÓN SOLUCIÓ, QUE MARXIN JA!!