CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestacions i concentracions convocades per la CGT el 29-S a Catalunya, jornada de vaga general

Dilluns, 27 setembre, 2010

Convocatòries de manifestacions i concentracions de la jornada de vaga general i lluita del 29-S convocades per la CGT, en solitari o conjuntament amb altres organitzacions i col·lectius, o en les que participem d'alguna forma, de les quals tenim constància:

- SABADELL: Manifestació de CGT conjuntament amb la Plataforma Sabadell per la Vaga a les 11.30h, que sortirà des del Corte Inglés de Sabadell i acabarà davant l'Ajuntament.

- TARRAGONA: Manifestació que sortirà a les 18 h. de la Plaça de la Font, CGT participarà en el bloc de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa.

- MOLLET: CGT del Vallès Oriental convoca una manifestació unitària conjuntament amb altres organitzacions a Mollet del Vallès a les 17.00 h. a la Plaça Pau Casals.

- BARCELONA: L'Assemblea de Barcelona convoca a les 12 h. un piquet unitari a la de Plaça Catalunya; piquet de CGT Barcelona a les 12 h. a Plaça Catalunya/Portal de l'Àngel; CGT Barcelona convoca una manifestació a les 17 h. als Jardinets de Gràcia

- REUS: Manifestació a les 11 h. amb sortida a la Plaça Mercadal (Ajuntament) i tornada al mateix punt, convocada per CGT i la resta de col·lectius reusencs de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa.

- SORT: a les 10.30 h. CGT convoca concentració a la Plaça de l’Ajuntament.

- LA POBLA DE SEGUR: CGT convoca concentració a les 11.30 a la Plaça de l’Ajuntament.

- TREMP: CGT convoca concentració a les 12 h. a la Plaça de l’Ajuntament.

- LLEIDA: CGT convoca a la manifestació que començarà a les 18 h. al Campus Universitari de Cappont fins la sotsdelegació de Govern, formant un bloc diferenciat, conjuntament amb altres col·lectius, a la cua de la manifestació dels sindicats majoritaris.

- MANRESA: manifestació a les 11.30 h. a la Ben Plantada convocada per CGT (Manresa, Sallent i Berga) i altres organitzacions.

- TERRASSA: concentració davant de l’Ajuntament (raval Montserrat), a les 13h. convocada per l’Assemblea Popular de Terrassa, en la qual participa la CGT.

- GIRONA: CGT convoca piquet popular a les 11.30 h. a Plaça Catalunya; CGT convoca manifestació amb sortida a les 17.30 h. del Rellotge de la Devesa, formant un bloc propi.

- VIC: CGT convoca amb altres col·lectius i organitzacions a la manifestació que sortirà a les 12 del migdia de la plaça de l’Estació de Vic, amb el lema "Rebentem el capitalisme! Autogestió obrera!".

- VILANOVA I LA GELTRÚ: la CGT i l'Assemblea pels Drets Socials convoquen manifestació a les 18 h. a la cruïlla dels carrers Francesc Macià amb Dr. Zamenhof

- BERGA: a les 18 h. la CGT ocuparà la plaça de Sant Joan on es farà un míting i un concert en contra de la reforma laboral, dels sindicats oficials, els polítics i el borreguisme dels ciutadans-consumidors.

- VILAFRANCA DEL PENEDÈS: CGT convoca a la manifestació que sortirà de la plaça de la Vila a les 12 del migdia sota el lema ’Contra les retallades socials i nacionals: Vaga General!’.

- RUBÍ: CGT convoca a una concentració a les 12 h. a la plaça de l'Ajuntament