CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manresa: Manifestació per la vaga general del 14 de novembre 2012

Dijous, 8 novembre, 2012

manresa vaga general #14n 2012

14 DE NOVEMBRE VAGA GENERAL !!!!

La CGT ha convocat jornada de Vaga General el proper 14 de Novembre, coincidint així amb la convocatòria d'altres organitzacions sindicals en tot el país. Aquest acord contempla que la CGT manté la seva pròpia convocatòria, les seves pròpies reivindicacions i objectius, i que desenvoluparà les seves accions i manifestacions de forma diferenciada.

El moment actual requereix de tots els esforços de la classe treballadora per afrontar l'ofensiva de polítics i empresaris, concretada en les retallades socials, la liberalització de l'acomiadament gratuït, la implantació de la precarietat en l'ocupació i la submissió a especuladors i banquers sostinguda pels mitjans de comunicació i tota la propaganda oficial.

Rebutgem que enmig de la bolcada que travessa la societat, aquests sindicats pactistes no dubtin a aliar-se, darrere de la mateixa pancarta, amb aquells que també són culpables de la crisi. Les mobilitzacions domesticades, la reivindicació de plebiscits polítics, la signatura de pactes de certs aspectes de la reforma laboral, són el signe d'un sindicalisme en reculada que no respon a criteris socials i de la classe treballadora, sinó a estratègies i tàctiques per mantenir el mateix estat de coses.

Enfront d'això la CGT té un objectiu clar. Exigim un repartiment de la riquesa just i equitatiu, una reducció de la jornada de treball, uns salaris dignes, la cobertura social de la desocupació, el dret a una educació, una sanitat i unes jubilacions dignes, la no discriminació de les persones immigrants. Tot això amb l'horitzó d'un canvi del sistema social, on la llibertat de l'individu és un ben indiscutible, i el dret al treball i a una vida digna la condició social per excel·lència.

Per tot això, la CGT convoca a una vaga general, perquè sense la lluita dels treballadors i les treballadores no serà possible aquest canvi. La vaga general entesa com a lluita en el treball i al carrer, dirigida a les consciències, no com a espectacle mediàtic- polític, no com a porta a la negociació i la claudicació; aquesta és la vaga que proposem a la ciutadania. El salari que ens llevaran el dia 14 és un pessic si pensem en les conseqüències que aquesta falsa crisi, en realitat una estafa, tindrà si escollim la resignació.

El dia 14 els sindicats pactistes ja hauran acabat la seva tasca. Nosaltres no; insistirem en el dia a dia, a reivindicar, a defensar i no pactar els nostres drets que ningú ens ha regalat i han costat el sacrifici de la nostra gent gran, i són la garantia del nostre futur. Cap a una societat llibertària, aturem l'Europa del capital, tots i totes a la lluita, totes i tots a la vaga.

Sense por

Ni un pas enrere

Lluitem pel nostre futur

LLOC: Plaça Valldaura,


Mostra un mapa més gran

HORA: 11 HORES

MUNICIPI: MANRESA

ESDEVENIMENT A FACEBOOK:

- https://www.facebook.com/events/525147094164068/