CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

MAREA BLANCA #29F. Sanitat amb TMB i Universitats

Dissabte, 25 febrer, 2012

En els últims contactes entre molts dels grups que vam participar en la Trobada de Sanitat, s'ha decidit donar suport a la vaga convocada per les companyes de TMB i d'Universitats i donar suport la setmana de lluita que proposen (del 27/2 al/1 3).

Sortim al carrer amb les treballadores de TMB i amb el sector ensenyament perquè totes estem juntes davant les polítiques destructives neoliberals, siguin de l'Ajuntament, de la Generalitat o de qualsevol govern o poders econòmics nacionals o internacionals.

Sortim al carrer per a defensar els nostres drets però també per a reivindicar una societat justa i una democràcia participativa.

Tots els sectors (transport, educació, salut) estem junts en un gran moviment. Així doncs, està previst que el 27 per petits grups de sanitàries es facin piquets solidaris-informatius, a Barcelona, a les portes del Transport Públic explicant a la gent quant de saludable és anar caminant als llocs, sense agafar el transport públic (La idea no és tant convèncer si no fer visible la solidaritat entre sectors).

El 28 alguns centres de tot el territori català faran accions i ocupacions a la nit.

Sanitat Marea Blanca #29F a les 12h a Plaça Universitat.

El 29, una marea blanca se sumarà a la Manifestació d'Universitats convocada a les 12:00h. a Plaça Universitat de Barcelona. Prèviament, a les 10h. trobada a l'Estació de Sants (entrada Països Catalans) i a les 11h. a Plaça Espanya en suport dels companys de TMB.

USUÀRIES I TREBALLADORS DE SANITAT DONEM SUPORT PER LA PÚBLICA !!

MOU -TE AMB LA "MAREA BLANCA"!!

Grup de Defensa de la Sanitat Pública

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció